Norah Jones

Norah Jones werd geboren op 30 maart 1979 in New York en groeide op in de buitenwijken van Dallas. Tijdens zijn jeugd is cradled door de muziek van zijn moeder geluisterd, vooral jazz en De La Soul.
Na de middelbare school ze is gespecialiseerd in jazz piano aan de Universiteit van North Texas. Zij speelt in verschillende groepen voor het creëren van zijn eigen met Jesse Harris, Lee Alexander en Dan Rieser.
In oktober 2000 heeft zij een model opgenomen opnemen meer van deze composities op de platenmaatschappij Blue Note die geeft hem een kans geven. Zijn eerste album "Come Away With Me" werd uitgebracht in de lente van 2002. Dit album is een inschrijving en delicate mengeling van jazz en blues. Soft melodieën met zijn warme stem die begeleidt op de piano charme het publiek met dit album, Norah wint 8 Grammy Awards. Zijn tweede album "Feels Like Home" in de bakken in het begin van 2004, blijft nemen ons mee in de wereld van zachtheid en de romantiek die Norah Jones heeft gecreëerd.
Voor zijn derde album, "Not Too Late", uitgebracht in 2007, Norah Jones heeft samen met zijn metgezel aan de stad naar de scène, bassist Lee Alexander, Elle ons in de ruimte van dertien titels, dit keer zonder tijden, een volwassen en succesvolle album te bewijzen had hij nog steeds die aardige Norah Jones is er voor een lange tijd, en het is nog niet te laat om te ontdekken. Als deze nog niet is gedaan, wordt het volgende album van de prachtige ( "Stay With Me") zou kunnen zijn dat je gaat?

Norah Jones Biographie auf Deutsch - Norah Jones Biography in English - Norah Jones Biografía en español - Norah Jones Biografia in italiano - Norah Jones Biographie en Français - Norah Jones Greek Biography - Norah Jones Biografie in het Nederlands - Norah Jones Biografia em Português - Norah Jones Biografia w jezyku polskim - Norah Jones Biography in Russian