Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight werd geboren op 4 juni 1975 in Los Angeles, ze is de dochter van Jon Voight, Amerikaans acteur. Haar ouders uit elkaar gaan wanneer Angelina was 2 jaar. Om cursussen drama nog heel jong, speelde ze haar eerste rol tot 5 jaar.
Om cursussen drama, maar voordelen van het kunststof te werken als onberispelijke Top Model in Londen, New York en Los Angeles. Ze heeft de schijn in de muziek video's met artiesten als de Rolling Stones, Lenny Kravitz, Antonello VENDITTI.
Zijn echte start in de plaats waar theater in "Cyborg 2" en "Hackers". Hoewel deze films zijn meesterwerken niet, ze openen deuren en John Frankenheimer opgevallen de oproepen om een rol "George Wallace." Dankzij hem, ze won de Golden Globe voor Beste Actrice Ondersteuning en is bekend bij het publiek.
In 1996 trouwde ze met de Britse acteur Jonny Lee Milleret echtscheiding na drie jaar.
Angelina ging schieten: "Gia, autopsie van een topmodel", "Original Sin", "A Stolen Life"
Het jonge publiek ontdekt in de "60 tweede keer," ze speelt een autodief echt sensuele charme naast Nicolas Cage, met name in Tomb Raider, waarin zij is de perfecte aanpassing van de virtuele heldin Lara Croft.
In 2000, Angelina trouwen acteur Billy Bob Thornton bestuurder 19 jaar haar senior, te scheiden 3 jaar later.
Angelina Jolie wil achterlaten spoortje van een schandaal. Beschuldigd door de Amerikaanse druk op mensen om een incestueuze relatie met zijn broer (James Haven), is het tatoeëren een "H" in zijn eer. Toe te voegen aan haar zwavel, ze geeft toe met een mes verzameling doodsprentjes en interesse in de wetenschap: "Toen ik klein was wilde ik later word je een begrafenis directeur." Gelukkig is al deze beetje gek in de rustige wereld van Hollywood, niet belet verder zijn carrière meer dan veelbelovend in de interpretatie van zo'n prachtig gehuurde moordenaars in "Mr & Mrs Smith" in 2005. Het is op deze film zal voldoen aan Brad Pitt, met wie ze daar heeft gewoond. Het echtpaar had drie biologische kinderen geboren op 12 juli 2008 ( "Knox Leon en Vivienne Marcheline Jolie-Pitt") en 2006 (Shiloh Nouvel Jolie-Pitt) in aanvulling op hun drie geadopteerde kinderen. Angelina en Brad werken enorm voor werken in het voordeel van kinderen wereldwijd en de plannen voor het openstellen van een of meer opvanghuizen. Angelina latere werk zullen te zien zijn ten minste drie films waaronder "The Exchange" of "Zout".

Angelina Jolie Biographie auf Deutsch - Angelina Jolie Biography in English - Angelina Jolie Biografía en español - Angelina Jolie Biografia in italiano - Angelina Jolie Biographie en Français - Angelina Jolie Greek Biography - Angelina Jolie Biografie in het Nederlands - Angelina Jolie Biografia em Português - Angelina Jolie Biografia w jezyku polskim - Angelina Jolie Biography in Russian