Scarlett Johansson

Scarlett Johansson werd geboren op 22 november 1984 in New York (USA). Ze heeft een tweeling broer Hunter, een grote zus en een broer Vanessa en Adrian en een half oudere broer ook christen.
Zijn passie voor theater en film verschijnt in de vroege kinderjaren, dus besloot ze om cursussen komedie in de Lee Strasberg School. Toen acht jaar oud, de kleine New Yorker begon zijn carrière als actrice op Broadway in de interpretatie van de leidende rol van de play "sophisterij" naast van Ethan Hawke. Toen in 1994 het duurt een kleine rol op het grote scherm in een film van Rob Reiner. Scarlett Johansson verschijnt vervolgens in verschillende films, zoals "Just Cause" naast Sean Connery of "Mam, ik kijk na de Wicked" (1997).
Maar het is de rol van Grace in "The Man Who gefluister in de oren van de paarden", dat blijkt Scarlett Johansson in de wereld. Na die het speelt in vele films waaronder "The Barber: The Man Wie was er niet", "Arac Attack", "Ghost World" (2002) en vooral "Lost in Translation" (2003) die het toelaat genomineerd voor de Oscar voor Beste Actrice. Deze film is de mooie Scarlett een van de populairste actrices en de vraag van het moment. Iedereen wil alleen maar groter worden, is de superster van de "Match Point" (2004) van Woody Allen, de muze van schilder Johannes Vermeer in 'Meisje met de parel' en de sexy adventuress in de actie-film "The Island". Onverzadigbare, het doorgaat met het filmen in genres variërend van komedie ( "A Good Woman") of de film kostuums ( "The Other Boleyn Girl"). Eind 2006 is ze de heldin van de nieuwe Woody Allen, "Scoop" waarin ze speelde een prachtig journalistiek student en het jaar 2007 wordt het jaar Scarlett Johansson met niet minder dan acht schieten zijn agenda. Het meer bereikt dan al zijn filmen om te beginnen in de muziek opnemen van een album ( "Jai ALAI Savant") door Tom Waits gelegenheden waarbij hij bewijst het is geen bom. Scarlett in 2008/09 is de affiche "Vicky Cristina Barcelona" de nieuwe Woody Allen en "The Spirit" en minstens 6 andere films, die van geluk.

Scarlett Johansson Biographie auf Deutsch - Scarlett Johansson Biography in English - Scarlett Johansson Biografía en español - Scarlett Johansson Biografia in italiano - Scarlett Johansson Biographie en Français - Scarlett Johansson Greek Biography - Scarlett Johansson Biografie in het Nederlands - Scarlett Johansson Biografia em Português - Scarlett Johansson Biografia w jezyku polskim - Scarlett Johansson Biography in Russian