Agnès Jaoui

Agnes Jaoui werd geboren op 19 oktober 1964 tot een vader Anthony management consulting en een psychotherapeut moeder. Zeer begaafd student, zij studeerde op de middelbare school Henry IV en bewegen richting literaire studies. In 1984 is ze enthousiast over comedy en besloot om cursussen in theater komedie amandel. Ze won haar eerste snel kleine rollen in films en in 1987 ontmoet ze Jean-Pierre Bacri, met wie ze zullen gaan deelnemen aan het werk en in het leven. Het echtpaar ondertekenen diverse toneelstukken en scripts voor film ( "Roken", "No Smoking", enz.) ..
Van 1996 Agnes wijdt een groter deel van zijn tijd om te spelen in films die zo divers is als "De Neef", "One Know De Song" of "On The Run". Het blijft filmen in 1999 en probeert hij te bereiken met "The Taste of Others". Dit is een nieuw succes voor de jonge vrouw dat er niets lijkt te kunnen afremmen. In 2003 werd ze opgenomen gedeelte van de soundtrack van de film "The Role De Sa Vie". Terug achter de camera in 2004 voor "Comme une image" die krijgt de prijs op Cannes voor de beste scenarioschrijver. De nieuwste string qu'Agnès toegevoegd aan zijn strikje en zingen. In 2006 boekte een Latijns-album ( "Canta") die wordt vereerd door de kwaliteit van haar interpretatie en spaar hem een overwinning van de Muziek in de World Music categorie. In 2008 Agnes Jaoui heeft geschreven, geregisseerd en speelt in "Tell Me From The Rain".

Agnès Jaoui Biographie auf Deutsch - Agnès Jaoui Biography in English - Agnès Jaoui Biografía en español - Agnès Jaoui Biografia in italiano - Agnès Jaoui Biographie en Français - Agnès Jaoui Greek Biography - Agnès Jaoui Biografie in het Nederlands - Agnès Jaoui Biografia em Português - Agnès Jaoui Biografia w jezyku polskim - Agnès Jaoui Biography in Russian