Jamiroquai

Jay Kay is geboren op 30 december 1969 nabij Blackburn (Engeland). Hij groeide op bij haar moeder, jazz en natuurlijk het toewerken naar een muzikale carrière. In 1991 stichtte hij de groep Jamiroquai. Na de release van zijn eerste album van de groep werd gemerkt dat door Sony biedt hen een contract.
De stijl van de groep (een mengeling van soul, techno, funk, jungle, acid jazz, enz.). In combinatie met de onnavolgbare stem van Jay, snel trok een groot publiek, zowel in Engeland en elders, met name in Frankrijk of Japan, en plaatsen de groep tot de beste jaren van 90. Het record album ( "The Return Of The Space Cowboy ',' Traveling Without Moving", etc.). En rondleiding gevolgd en de beloningen zijn regent. Word een onontkoombare mondiale muzikale landschap, Jamiroquai wordt verwacht dat introductie van een nieuw album. In 2005, met "Dynamite", haar nieuwe opus die reeds kunnen worden beschouwd als de meest volbracht en meest gevarieerde groep, het publiek is nog te bezoeken, aangezien het album de eerste plaats in de verkoop sinds de release.

Jamiroquai Biographie auf Deutsch - Jamiroquai Biography in English - Jamiroquai Biografía en español - Jamiroquai Biografia in italiano - Jamiroquai Biographie en Français - Jamiroquai Greek Biography - Jamiroquai Biografie in het Nederlands - Jamiroquai Biografia em Português - Jamiroquai Biografia w jezyku polskim - Jamiroquai Biography in Russian