Jamelia

Jamelia werd geboren op 11 januari 1981 in Birmingham. Het werd ontdekt door Parlophone op de leeftijd van vijftien jaar na een mondelinge behandeling waarbij trad ze op een paar nummers te capella. Degenen die verantwoordelijk zijn voor de opname van mening dat het onmiddellijk, maar heeft besloten haar talent te laten rijpen een paar jaar. In 1999, toen ze werd slechts 18 jaar oud, zijn eerste single "I do" is een vak, is het gevolgd door "Geld" in 2000 dat experimenteert met de zelfde succes.
Na de release van het album "Drama" Jamelia afgezien van zijn carrière te geven geboorte aan een meisje (Teja) in maart 2001. Sinds twee jaar is ze van het toneel verdwijnt, maar blijft tot het componeren van, denken over zijn terugkeer.
In 2003, Jamelia tussen studio, hij vrijgelaten het album "Thank You". De eerste singles die zijn uitgepakt, "Superstar" en "End" show, met het succes die ze tegenkomen onmiddellijk, dat het publiek niet vergeten is Jamelia, brengt nieuw leven in de carrière van de jonge zanger. Nieuwe pauze tijd voor een ander kind (Tian geboren in oktober 2005) en Jamelia dienst hervat in 2007 met zijn album "Walk With Me" die door snelle gouden schijf. Dit album, meer experimentele stijl dan voorheen, brengt nieuw leven in de carrière van de jonge zanger en bewijst dat de toekomst behoort aan hem.

Jamelia Biographie auf Deutsch - Jamelia Biography in English - Jamelia Biografía en español - Jamelia Biografia in italiano - Jamelia Biographie en Français - Jamelia Greek Biography - Jamelia Biografie in het Nederlands - Jamelia Biografia em Português - Jamelia Biografia w jezyku polskim - Jamelia Biography in Russian