Chris Isaak

Christopher Joseph Isaak werd geboren op 26 juni 1956 in Stockton, Californië. Hij bezocht de middelbare school Stag Hoge Schoolet tussen Delta College en hij vervolgde zijn studie aan de Universiteit van de Stille Oceaan. In het kader van een academische uitwisseling, door Chris voor Japan, parallel met zijn studie, werkt als een dakdekker, gids voor toeristen, en zelfs amateur-bokser (of zijn beschadigd, dat werd gebroken neus 7 keer). Het is daar dat hij ontdekte de muziek van Elvis Presley.
Bij zijn terugkeer naar de EU, hij en zijn grote broer Nick zal de gitaar en begon te ontstaan op het podium. In 1980, het mooie Christopher investeert in zijn eerste een Sears Silvertone gitaar, eindelijk afgestudeerd in de Communication Arts en Engels ", vertrok hij naar San Francisco en vormen een band op Silvertone met James Calvin Wisley (gitaar), Rowland Salley ( bas), Kenney Dale Johnson (drums). Met zijn drie vrienden, die hij scours bars en clubs in Californië, dan krijgt ter plaatse in 1981 door Erik Jacobsen, die zal zijn producent.
In 1983 heeft hij getekend met Warner Bros huis. Records en zijn eerste album "Silvertone", die vertrekt op 5 februari 1985. De groep begint te functioneren in Los Angeles, maar het album verkoopt niet alleen 12000 exemplaren. Vastbesloten om in te breken in het beroep, 4 jonge mannen verlaten in 1987 een nieuw werk getiteld "Chris Isaak." Het tijdperk van de bars is mooi en goed gedaan, het is op tv zien we de groep. Hun eerste album daarna won een Bammie (Bay Area Music Awards) voor de beste groep.
In 1988, Chris maakte zijn eerste stappen op het grote scherm afspelen van een clown in "Getrouwd met de maffia." En datzelfde jaar won hij zijn tweede Brammie. Een jaar later, het lot een derde aflevering met de beroemde en wilde song "Verdorven Game". Het is een succes. Hij maakte de eerste delen van grote artiesten als Tina Turner en lijkt in veel films.
Hij geregistreerd "Forever Blue" is hard op weg platina. Tot 2000 is er niets verandert, Chris en zijn band Silvertone raflent alle Bammies, zijn vele malen genomineerd voor de Awards, en verschijnen in films en series. Chris is van 2001 tot 2004 als hoofd van zijn eigen serie "The Chris Isaak Show". In 2004 is hij vrijgelaten het album "Kerstmis" voor een pauze in zijn carrière.

Chris Isaak Biographie auf Deutsch - Chris Isaak Biography in English - Chris Isaak Biografía en español - Chris Isaak Biografia in italiano - Chris Isaak Biographie en Français - Chris Isaak Greek Biography - Chris Isaak Biografie in het Nederlands - Chris Isaak Biografia em Português - Chris Isaak Biografia w jezyku polskim - Chris Isaak Biography in Russian