Indochine

De groep Indochine is geboren in begin 1981 te voldoen aan Nicola Sirkis en Dominique Nicolas snel vervoegd door Dimitri Bodianski. Na een paar concerten van de groep ondertekende een verbintenis met een platenmaatschappij en de eerste single uitgebracht, die hen in staat stellen om eruit te komen, en nieuwe verplichtingen voor het testen van hun composities.
Aan het begin van het jaar 82, Stephane, de tweeling broer van Nicola, lid van de groep die het lot, kort na zijn eerste album: "De avonturier." Het is een echt karton en Indochina wordt begroet door een unanieme kritiek. Het tweede album ( "Het Gele Gevaar ', 1983) en dan de volgende (" 3 ", 1985) voldoen aan dezelfde succes, vooral met titels als" Miss Paramount, "" Canary Bay ", of" 3 nachten per week " . Het aandeel van de groep in eindeloze ronden alvorens een korte pauze. In 1987 nam de groep een wandeling tegen de critici en het publiek laten een uitgesproken meer rock-album en donkerste "7 000 Dances". Als het album behaalt meer omzet qu'honorables (400 000 exemplaren) de eerste divisies werden in 1989 en Dimitri Bodianski verlaat de groep. Ongeacht, Indochina is blijven bestaan en vrijgegeven "De Kus" in 1990. De pers biedt geen ondersteuning voor het album en het enthousiasme van het publiek verdwijnt, verkoop dalen. Het slechter gaat met het volgende album "A Day In The Life", die geboycot door de media. Na een lange overschrijding van de woestijn afgewisseld met vergaderingen voor concerten met een publiek trouw bleef. In 1995 Dominica Nicolas verliet de groep in februari 1999 en een volledige opname van het album "Dancetaria" Stephane overleden aan hepatitis verwoestende. Nicola toch besloten om het avontuur Indochina in 2002 en tenslotte de opstanding met de release van "ParadiZe". De titel "Ik beweerd dat De Maan" is een enorm succes en detractors van de groep die een keer beschreven ringards zijn verplicht om herziening van hun vonnis: Indo-China is een grote groep frans. Aan het einde van 2005, Indochina vrijgegeven zijn tiende studio album "Alice en juni" en is de voorbereiding op de hervatting van de weg voor een andere marathon tour, die wordt afgesloten met een concert evenement op 6 juni 2006 (6.6.6 voor het symbolische) een bijzondere en ongebruikelijke opera in Hanoi met het Filharmonisch orkest.

Indochine Biographie auf Deutsch - Indochine Biography in English - Indochine Biografía en español - Indochine Biografia in italiano - Indochine Biographie en Français - Indochine Greek Biography - Indochine Biografie in het Nederlands - Indochine Biografia em Português - Indochine Biografia w jezyku polskim - Indochine Biography in Russian