Natalie Imbruglia

Natalie Imbruglia is geboren op 4 februari 1975 in Sydney, een Italiaanse vader en een Australische moeder. Ze begon te leren van de dans vanaf de leeftijd van twee jaar, daarna cursussen nummers en komedie tot dertien jaar. Zij begon haar carrière spelen in een advertentie. Genoteerd door de producenten van de serie Neighbours, ze was ingehuurd om het karakter van Beth interpreteren zij voor twee jaar samen met onder andere Kylie Minogue. In veel succes, Natalie verliet de serie en besloten om een nieuwe richting te geven aan zijn carrière bij de registratie van zijn eerste album "links van het Midden 'coming out in late 1997. Samengesteld uit effecten pop-rock, de schijf varieert met enig succes tussen de stijlen bieden wij een aantal prachtige titels als "Torn" die verkopen meer dan 2 miljoen exemplaren.
Natalie teruggekeerd in 2001 met een meer intieme album "White Island lelies", autobiografie van zijn leven, die schreef ze tien van de twaalf titels. In 2003 heeft de mooie vrouw Natalie Daniel Johns (ze gescheiden in 2008), de zanger van de band Silverchair en baten voor een pauze in zijn leven. In 2005 keerde zij terug met een derde studio-album, "Counting Down the Days", een mengsel van effecten entêtants en heerlijke ballads die reizen vanaf de eerste luister.

Natalie Imbruglia Biographie auf Deutsch - Natalie Imbruglia Biography in English - Natalie Imbruglia Biografía en español - Natalie Imbruglia Biografia in italiano - Natalie Imbruglia Biographie en Français - Natalie Imbruglia Greek Biography - Natalie Imbruglia Biografie in het Nederlands - Natalie Imbruglia Biografia em Português - Natalie Imbruglia Biografia w jezyku polskim - Natalie Imbruglia Biography in Russian