Julio Iglesias

Julio Iglesias werd geboren september 23 1943 in Madrid. Hieruit volgt studies tot een diplomaat, en parallel ten aanzien van de sport door zich footbaleur professioneel team Real Madrid. Een ernstig auto-ongeluk maakte een einde aan zijn sportieve loopbaan en bladeren op een ziekenhuis bed voor twee jaar. Dat is toen hij begon te zingen en gitaar spelen. In 1968, het behoud van de rechten studies zijn afgerond, kan het ook voor zichzelf en win een groot zingen concurrentie in Spanje is de klik.
Twee jaar later kwam hij zijn eerste album en in rap tempo een internationale superster. In 1971 trouwde hij met Isabelle Preysler, dat zal hem drie zoon: Chábeli, Jose Julio en Enrique (Julio echtscheiding Isabella in 1975, hij leeft nu met Miranda Rijnsburger, een Nederlandse, met wie hij twee kinderen zelf Miguel Alejandro en Rodrigo ). Julio zingt op de vier hoeken van de wereld, Japan uit de VS en records deze albums in een veelheid aan talen. In 1983 kreeg hij een harde diamant voor de gehele verkoop in de wereld ten belope van meer dan honderd miljoen exemplaren. Als de crooner Julio feit crack vrouwen is zeker dankzij zijn perfectionisme en zijn wens om altijd dingen te verbeteren en zijn talent te gaan diep in zijn hart en zijn ziel voor elk van zijn creaties. Zijn laatste album frans van 1990 ( "Love Life"), keerde hij terug in 2005 voor het publiek van de zeshoek met "The Man dat ik" album in twaalf titels melancholie en bewegende laat eens te meer ontsnappen in een prachtig land van dromen en liefde.

Julio Iglesias Biographie auf Deutsch - Julio Iglesias Biography in English - Julio Iglesias Biografía en español - Julio Iglesias Biografia in italiano - Julio Iglesias Biographie en Français - Julio Iglesias Greek Biography - Julio Iglesias Biografie in het Nederlands - Julio Iglesias Biografia em Português - Julio Iglesias Biografia w jezyku polskim - Julio Iglesias Biography in Russian