Enrique Iglesias

Enrique Iglesias is geboren op 8 mei 1975 in Madrid (Spanje), maar hij het grootste deel van zijn jeugd door in Miami, waar zijn gezin vestigde zich in de vroege jaren 80. Niet gemakkelijk als een is de zoon van de grote Julio durven aan boord te gaan van de muzikale omgeving, maar toch Enrique neemt het risico in 1995 verlaten van een eponymous album. Pari succesvol, de Latijns-pop album verkocht enkele miljoenen exemplaren over de hele wereld en Enrique herhaalt hetzelfde succes in 1997 met zijn tweede album "Vivir" en "Cosa Del Amor", die gekapseisd de harten van de meisjes boom van de Spaanse muziek. Enrique, in de ruimte van drie album in geslaagd om een naam en win een publiek, en blijft de dynamiek van een zich regelmatig concerten in reus ontmoeten 50000 toeschouwers en verlaten nieuw album. Het was tijdens de opnames van "QUIZAS" in 2002, het doet aan de vrouw tennis Anna Kournikova (ze trouwde in 2004).
In 2003 is hij vrijgelaten het album "7" op, die hij geeft ons, nogmaals, een goede dosis energie en sensualiteit.
Het heeft de fans attendrent vier jaar lang te horen Enrique Iglesias op zijn achtste album, "Insomniac". Een stem nog envoutante en 16 titels joliments houtsnijwerk maken van dit album een nieuw succes voor de latin lover.

Enrique Iglesias Biographie auf Deutsch - Enrique Iglesias Biography in English - Enrique Iglesias Biografía en español - Enrique Iglesias Biografia in italiano - Enrique Iglesias Biographie en Français - Enrique Iglesias Greek Biography - Enrique Iglesias Biografie in het Nederlands - Enrique Iglesias Biografia em Português - Enrique Iglesias Biografia w jezyku polskim - Enrique Iglesias Biography in Russian