Iam

Akhenaton, Shurik'n, Dj Khéops, Imhotep, Freeman, Kephren, zijn de zes mannen in de groep IAM (hun echte namen zijn: Philippe Fragione, Geoffroy Mussard, Eric Mazet, Pascal Perez, Malek Brahimi, François Mendy). Komende vanuit de verschillende achtergronden en culturen, zijn ze een gemeenschappelijke passie voor hip-hop en aan haar avontuur van een groep in 1989.
Zij boekten een cassette, werd het mythische verleden, "Concept". Repérés door een producent, de eerste stap in de professionele wereld de mogelijkheid biedt te vermenigvuldigen podium optredens, waar ze hun rap dat Frankrijk werd vervolgens een begin te leren. In 1991, het lot van hun eerste album: "Van de planeet Mars" die de aanzet gaf tot hun loopbaan. In 1993, met "schaduw en licht" en de single "De MIA", de groep die de toetreding tot de top 50 en verblijf enkele weken aan de top van de ranglijst. IAM ontkent te willen maken commerciële basis en belooft dat er geen Mia2. Vanaf 1995, leden van de groep is het land begonnen met solo-projecten. Ze zijn gevonden in 1997 om een dubbel-album ( "L'Ecole Du Micro Silver), die enkele zeldzame pareltjes als" Little Brother "," Un cri dans la Night Court ", enzovoort. Dan weer, de leden zetten hun onafhankelijkheid en de populariteit van hun projecten. We moeten het publiek te wachten zes jaar lang alvorens terug te keren naar de groep die vrijgegeven zijn 4e album in 2003. "A Review Spring" en het album klinkt verschillende culturen lenen van verschillende geluiden en melodieën die perfect piggyback over de teksten nog steeds bittere opzegging van de onrechtvaardigheden van deze wereld. "Seizoen 5"-groep de vijfde album, uitgebracht in begin 2007, heeft niets te benijden de Amerikaanse productie-grondslagen en IAM op de troon van rap frans.

IAM Biographie auf Deutsch - IAM Biography in English - IAM Biografía en español - IAM Biografia in italiano - IAM Biographie en Français - IAM Greek Biography - IAM Biografie in het Nederlands - IAM Biografia em Português - IAM Biografia w jezyku polskim - IAM Biography in Russian