I Muvrini

De groep I Muvrini (Corsica woord aanwijzing van een ras van schapen) is opgericht in de late jaren zeventig, rond Jean-François en Alain Bernardini onder leiding van hun vader geleerd die de traditionele polyfonie. Na twee singles kwam hij zijn eerste album in 1979.
Hun werk is gelegen in een erfgoed Corsica, ook met de winst van de verkoop, dat zij niet aarzelen om bij de opening van een school zingen of kind is geleerd van de cultuur van Corsica. In 1985 heeft de groep bekend in heel Corsica en begint om een naam in Frankrijk door deel te nemen, met inbegrip van de Printemps De Bourges. De albums die volgen zijn allemaal goud en I Muvrini-uitvoer over de grenzen heen (Duitsland, Engeland, Italië, enz.). Vorming van de groep frans een van onze beste muzikale ambassadeur. Na vijftien studio-albums en meer dan 25-jarige carrière, I Muvrini-blijft verdedigen, Corsica en de prachtige taal die zij hebben kunnen ontdekken door middel van polyfonie, Universitair klinkt modern, het lanceren van een boodschap van hoop en te helpen bij het smeden van een band van vrede, liefde en tolerantie bij mannen.

I Muvrini Biographie auf Deutsch - I Muvrini Biography in English - I Muvrini Biografía en español - I Muvrini Biografia in italiano - I Muvrini Biographie en Français - I Muvrini Greek Biography - I Muvrini Biografie in het Nederlands - I Muvrini Biografia em Português - I Muvrini Biografia w jezyku polskim - I Muvrini Biography in Russian