Elizabeth Hurley

Elizabeth Hurley werd geboren op 10 juni 1965 in Basingstoke, Engeland. Ze begonnen met klassieke dans op de leeftijd van 12 jaar en vervolgens tot de prestigieuze school van dans en theater "The London Studio Centrum" toen ze werd slechts 17 jaar. Het verscheen voor het eerst in de film in 1987 in "Aria". Het is dan gezien naast Hugh Grant in de film "Remando Al Viento". Liefde op het eerste gezicht tussen twee prachtige Engels die trouwen en levende geschiedenis tijdens een gepassioneerd 13 jaar. In 1992 kwam ze in Hollywood in 'Passenger 57' met Wesley Snipes.
In 1994 zijn de twee tourtereaux stichtte de productiemaatschappij Simian Films. In datzelfde jaar won ze de rol van Vanessa Kensignton in het hilarische "Austin Powers" en biedt hem de kans te wereldberoemde. Ze toerde ook in "Austin Powers, de spion die getrokken me out"-na de film.
In 2000 heeft de scheur tussen Hugh Grant en Elizabeth. Na de vernedering die Mr.Grant heeft onderworpen aan zijn charmante vrouw, ze besloten te scheiden. Ze verdrinkt haar verdriet in werk en vervolgens speelde in verschillende films, zoals "Endiablé", "Het gewicht van het water", "Bad Luck!" en "Serving Sara".
Maar na de regen komt het goede weer, de actrice aan nieuwe liefde (ze trouwden op 2 maart 2007 de Indiase zakenman Arun Nayar), waarvan de schijnbare kleine Damian, geboren op 4 april 2002.

Elizabeth Hurley Biographie auf Deutsch - Elizabeth Hurley Biography in English - Elizabeth Hurley Biografía en español - Elizabeth Hurley Biografia in italiano - Elizabeth Hurley Biographie en Français - Elizabeth Hurley Greek Biography - Elizabeth Hurley Biografie in het Nederlands - Elizabeth Hurley Biografia em Português - Elizabeth Hurley Biografia w jezyku polskim - Elizabeth Hurley Biography in Russian