Whitney Houston

Whitney Houston είναι ένας Αμερικανός τραγουδιστής και ηθοποιός γεννήθηκε στο Newark (προάστιο κοντά στην Νέα Υόρκη), 9 Αυγούστου 1963. Έχει bathes στη μέση της μουσικής μετά την πρώιμη παιδική ηλικία, δεδομένου ότι είναι η ξαδέρφη της Dionne Warwick, την κόρη του Cissy Houston, soul τραγουδιστή / ευαγγέλιο πολύ γνωστό στις ΗΠΑ, και είναι υποστηρικτής της Aretha Franklin. Whitney είναι πολύ όμορφη και ήταν ένα ανδρείκελο της εφηβείας και έθεσε για περιοδικά όπως το "Beautiful Girls" και "Δεκαεφτά". Επιπλέον, Whitney έχει μια όμορφη φωνή πολύ ευρύ (4 οκτάβες) και ισχυρό. Ως έφηβη, που άρχισαν να τραγουδούν σε νυχτερινά κέντρα με τη μητέρα του, και συμμετείχε επίσης σε ορισμένα αρχεία ως chorister.
Το 1983, είχε διαφανεί σε καμπαρέ από ερευνητές από το ταλέντο του δισκογραφική εταιρεία Arista. Ο ερευνητής ταλαντούχους Whitney παρουσιάζονται σε Clive Davis, ο πρόεδρος της Arista, και υπεγράφη σύμβαση αποκλειστικής προμήθειας με αυτές. Το 1985 το πρώτο του άλμπουμ βγήκε έξω και μετά που θα χάσει τον πρώτο μήνα, δημιουργώντας έναν αριθμό σωλήνων με τις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένων τριών αριθ. 1, συμπεριλαμβανομένου του διάσημου "Εξοικονόμηση όλα την αγάπη μου για σένα», το οποίο Whitney Houston γίνει ένα όνομα γνωστό σε όλο τον κόσμο. Το 1987, Whitney ήρθε το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ ( "Whitney"), η οποία ήταν σχεδόν την ίδια επιτυχία με το πρώτο και το κάνει να θεσπίσει το ρεκόρ για τον καλλιτέχνη με τις περισσότερες συνεχόμενες Αρ. 1 singles στις ΗΠΑ (7). Το τρίτο άλμπουμ ήταν λιγότερο επιτυχής από τις δύο πρώτες, αλλά παρόλα αυτά πωλούνται πάνω από 9 εκατομμύρια αντίτυπα και η δημιουργία δύο σωλήνες 1 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το 1992, η Whitney έκανε το ντεμπούτο του στην ταινία "σωματοφύλακα" με Kevin Costner. Το soundtrack της ταινίας και είχε τεράστια επιτυχία, χάρη στο τραγούδι "Πάντα θα σ 'αγαπώ", και η ισχυρή χημεία μεταξύ των δύο αστέρια. Whitney ήταν μακρά θεωρηθεί ως μια μηχανή για να σωλήνες, μια μαριονέτα των οποίων οι χορδές ήταν έλκονται με Clive Davis. Κατά τη διάρκεια των 15 ετών μετά την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ της, με επιτυχία τη διάλυση της επιτυχίας και της έσπασε ρεκόρ μετά το ρεκόρ. Εξακολουθεί να είναι μία από τις γυναίκες που πωλούνται τα περισσότερα άλμπουμ στην ιστορία (120 εκατ.), έχει κερδίσει σχεδόν ανυπολόγιστος αριθμός των ενισχύσεων, καθώς και όλα τα έχει αγγίξει μετατραπεί σε χρυσό, συμπεριλαμβανομένων των λεηλατώ στον κόσμο του κινηματογράφου ( "σωματοφύλακα", το 1992, και το "Πού είναι οι άνδρες" το 1995) και την τηλεόραση ( "Σταχτοπούτα", το 1997). Επιπλέον, η Whitney έχει δαπανήσει πολύ από τον χρόνο και χρήματα για την ανθρωπιστική εργασία, ιδίως με τη στήριξη της φιλανθρωπικής βοηθήσει ιδιαίτερα τα φτωχά παιδιά, τους ασθενείς, τους ανάπηρους και τους οργανισμούς για την καταπολέμηση του AIDS. Όσον αφορά την προσωπική ζωή της Whitney, το 1992, παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Bobby Brown και είχαν μια κόρη που ονομάζεται Bobbi Kristina, το επόμενο έτος. Αλλά ο γάμος τους είναι χαοτική και οι δύο έχουν προβλήματα με τα ναρκωτικά. Whitney έχει ακόμη αναγκάστηκε να προβεί σε απεξάρτηση, τον Μάρτιο του 2005 από την αμερικανική δικαιοσύνη, μετά από παρέμβαση της μητέρας του, που φοβόταν για τη ζωή της κόρης του. Whitney δαπανηθεί ένα μήνα στην απεξάρτηση κέντρο "Crossroads" ιδρύθηκε από τον Eric Clapton, ο οποίος βρίσκεται στο νησί της Αντίγκουα. Θέλοντας να δώσει νέα ώθηση στη σταδιοδρομία της, έχει συμβάλλει με τον παραγωγό Clive Davis για να γράψετε ένα νέο άλμπουμ ( "Ελπίζω ότι σας") κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2009 και επιστρέφει στο προσκήνιο.

Whitney Houston Biographie auf Deutsch - Whitney Houston Biography in English - Whitney Houston Biografía en español - Whitney Houston Biografia in italiano - Whitney Houston Biographie en Français - Whitney Houston Greek Biography - Whitney Houston Biografie in het Nederlands - Whitney Houston Biografia em Português - Whitney Houston Biografia w jezyku polskim - Whitney Houston Biography in Russian