Nicky Hilton

Nicky Hilton is geboren op 5 oktober 1983 in New York. Little zus Paris Hilton, vormen zij het duo erfgenamen van de meest opvallende, sexy en de jet-set.
De zwavelhoudende Nicky zag een sprookje, terwijl haar studie, ze toont in de avonden New York's meest stijlvolle en trendy-ontvankelijk is en het onophoudelijke koste van het familiefortuin.
Hun opmerkelijke verschillende optredens en zijn dus gemerkt een van de tijdschriften mensen, de Hilton zusters worden de favoriete poppen tieners.
Nicky ontdekt dat een bepaald enthousiasme voor het bedrijfsleven, het blijft in de studie van mode en design. Het doel: het creëren van mode-accessoires. Ze voegt zich Samantha Thavasa, eigenaar van vele Japanse winkels, zonder succes. Het speelt ook haar eigen rol in een score van tv-series en telefilms.
De mooie Nicky, nog jong enchaîne avonturen met zijn activa Brian McFayden (host op MTV), Mark Vanderloo (dummy), en er zijn nog vele andere Marcus Schenkenberg.

Nicky Hilton Biographie auf Deutsch - Nicky Hilton Biography in English - Nicky Hilton Biografía en español - Nicky Hilton Biografia in italiano - Nicky Hilton Biographie en Français - Nicky Hilton Greek Biography - Nicky Hilton Biografie in het Nederlands - Nicky Hilton Biografia em Português - Nicky Hilton Biografia w jezyku polskim - Nicky Hilton Biography in Russian