Lauryn Hill

Lauryn Hill werd geboren op 25 mei 1975 in New Jersey de VS. Het is heel vroeg passie voor muziek, maar begint als eerste in de bioscoop met "Als de wereld" en "Sister Act". Dan klimt ze een groep met Prakazrel Pras Michel en Wyclef Jean, is de geboorte van The Fugees. Het dankt zijn populariteit aan deze groep, die voortbewogen de rang van prinses van hiphop. Het brengt de groep de albums, een soort cocktail, die vooral wil het publiek. "The Score"-album uitgebracht in 1996 is goedgekeurd door meer dan 17 miljoen exemplaren van over de hele wereld. De 3 kunstenaars worden beloond met twee Grammy Awards, voor beste rap album van het jaar en de beste prestaties RnB.
Na zo'n succes, de zanger begonnen aan een solo-carrière in 1998 en zijn eerste album "The Miseducation van Lauryn Hill". De schijf is een succes van waanzin, en het mooie Lauryn piek in het winnen van 5 Awards op zijn 11 nominaties in 1999. Zijn tweede album ( "MTV Unplugged Aantal 2,0" in 2002) zal ook een succes wordt. Vanaf 2004 Lauryn Hill participeert in ruil Fugees die apart weer aan het einde van februari 2006.
Hoewel zijn leven is erg druk, ze vindt de tijd die nodig is om de zorg voor haar kinderen, David Marley Zion (1997), Selah Louise Marley (1998), Joshua Marley (2002) John Marley (2003), en zijn laatste kind geboren in 2008. Miss Hill een nieuw album in 2002, en het bestand de perfecte liefde met de zoon van Bob Marley, Rohan Marley, ook al wil je nog meer?.

Lauryn Hill Biographie auf Deutsch - Lauryn Hill Biography in English - Lauryn Hill Biografía en español - Lauryn Hill Biografia in italiano - Lauryn Hill Biographie en Français - Lauryn Hill Greek Biography - Lauryn Hill Biografie in het Nederlands - Lauryn Hill Biografia em Português - Lauryn Hill Biografia w jezyku polskim - Lauryn Hill Biography in Russian