Freddie Highmore

Freddie Highmore werd geboren op 14 februari 1992 in Londen (Engeland). Een speler van de ouders en de agent moet groeien in een universele artistieke. Dus natuurlijk speelt hij als jonge als zeven jaar voor zijn leidende rol op televisie. Maar het grote begin van zijn carrière in 2004 toen hij zijn eerste stappen op het grote scherm in de "twee broers" van Jean-Jacques Annaud. De frisheid van haar vertolking aangetrokken filmmakers die eigen graven en Freddie Highmore gaat van de succesvolle films, "Neverland" en "Charlie And The Chocolate Factory" in 2005, "Arthur And The Minimoys" in 2006. Ondanks een drukke agenda, Freddie Highmore niet vergeten zijn studies en zijn rang van sterren internationnale niet heeft belet hen om te leven zoals alle kinderen van zijn leeftijd, hij ontwikkelde een passie voor de gitaar, of voetbalwedstrijden video's.
In 2007-08 is er een poster van "een goed jaar" en "augustus Rush" en "De Spiderwick Kronieken van" dan in 2009/10 moeten zijn beurt in twee suites Arthur, "Arthur And The Vengeance Van Maltazard "en" Arthur en de oorlog des Deux Mondes ".

Freddie Highmore Biographie auf Deutsch - Freddie Highmore Biography in English - Freddie Highmore Biografía en español - Freddie Highmore Biografia in italiano - Freddie Highmore Biographie en Français - Freddie Highmore Greek Biography - Freddie Highmore Biografie in het Nederlands - Freddie Highmore Biografia em Português - Freddie Highmore Biografia w jezyku polskim - Freddie Highmore Biography in Russian