Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt werd geboren op 21 februari 1979, in Waco, Texas. Vanaf de leeftijd van vijf jaar, vooral door zijn moeder, het zich voordoet op de lokale scene en zich aansloot bij een kleine troupe, Texas Show Team, die hem op reis naar Rusland. Zijn moeder verhuisde naar Los Angeles, in de hoop op grond van een contract met een platenmaatschappij (ze elders in 1992 zijn debuut album "Love Songs"), en Jennifer ook probeert zijn geluk in verschillende gieten en eindproducten een presentator van een show op Disney Channel.
De show opent deuren voor de serie "La Vie Five" waarvan bekend is dat het publiek in 1995. Dit is hetzelfde jaar geregistreerd ze haar eerste album "Let's Go Bang". Ze verdeelt haar tijd tussen Sitcom en filmstudio's als het gaat over in 97 en vervolgens 98, twee afleveringen van "Souviens Toi-Afgelopen zomer". In 1999, met het einde van de serie "La Vie Vijf," Jennifer heeft een holle periode waarin zij doet slechts een paar tv-films, maar het is terug op het grote scherm in 2001 in "Empoisonnées schoonheden" en in de bakken het record in 2002 met zijn vierde album "Barenaked." Nog zeer jonge Jennifer Love Hewitt is een vrouw, aan wie alles lijkt te lukken, voor ons grootste plezier. Ze bevestigt met zijn album "Hey iedereen" in 2007 of voor de film in "Garfield" 1 en 2.

Jennifer Love Hewitt Biographie auf Deutsch - Jennifer Love Hewitt Biography in English - Jennifer Love Hewitt Biografía en español - Jennifer Love Hewitt Biografia in italiano - Jennifer Love Hewitt Biographie en Français - Jennifer Love Hewitt Greek Biography - Jennifer Love Hewitt Biografie in het Nederlands - Jennifer Love Hewitt Biografia em Português - Jennifer Love Hewitt Biografia w jezyku polskim - Jennifer Love Hewitt Biography in Russian