John Hensley

John Hensley werd geboren op 29 augustus 1977 in Louisville in Kentucky. Zijn kinderdroom was niet tot een superster, maar verwennen paarden op een ranch in Cody.
Tevergeefs, John valt voor het theater en besluit om zijn geluk in New York waar hij een ontmoeting had met zijn toekomstige manager.
In 1999 maakte hij een korte verschijning in de serie "Strangers met Candy", en in 2000 won hij de rol van Luke in "Madigan Men". In 2001, is de consecratie, de kleine John werd beroemd door houdende de rol van Matt in de wereld beroemde serie en vele malen bekroond Nip / Tuck! In 2004 heeft hij op een "volkeren" in 2006 en "Vijftig Pills." In 2007 werd in de serie "CSI" John Hensley speelt, maar het is altijd de film, dat heeft zijn voor en vinden we in 2008 "Sluitertijd".

John Hensley Biographie auf Deutsch - John Hensley Biography in English - John Hensley Biografía en español - John Hensley Biografia in italiano - John Hensley Biographie en Français - John Hensley Greek Biography - John Hensley Biografie in het Nederlands - John Hensley Biografia em Português - John Hensley Biografia w jezyku polskim - John Hensley Biography in Russian