Salma Hayek

Salma Hayek werd geboren op 2 september 1966 in Coatzacoalcos (Mexico) een vader van Libanese afkomst en een Mexicaanse moeder. Zijn artistieke reis blijft een mysterie, en de mooie Salma tot uiting komt in de ogen van de Mexicaanse overheid op het einde van de interpretatie van 80 jaar voor drie jaar de belangrijkste rol van een TV-serie ( "Teresa"). Na dit succes, Salma Hayek verhuisde naar Los Angeles met het vaste voornemen om een ster. Ze nam cursussen komedie voor twee jaar voordat zij haar eerste Amerikaanse optreden in "My Crazy Life", maar dat in 1995 werd onthuld in het openbaar "DESPERADO." Daarna is het riskant keuzes in zijn rol en is beperkt tot de laatste rollen ver van zijn talent dat zou kunnen uitleggen.
Pas in 2006, en de film "Bandidas" te vinden Salma Hayek aan de top van de affiche. In 2007 zal spelen een dodelijke naast John Travolta in "Lost Hearts" voor een pauze in zijn carrière te geven geboorte aan een kleine Valentina Paloma Pinault in september. Het scheidt de vader van haar kind in juli 2008 en is de voorbereiding van zijn terugkeer op het grote scherm in 2009 in "De Chihuahua uit Beverly Hills" en "Cirque du Freak".

Salma Hayek Biographie auf Deutsch - Salma Hayek Biography in English - Salma Hayek Biografía en español - Salma Hayek Biografia in italiano - Salma Hayek Biographie en Français - Salma Hayek Greek Biography - Salma Hayek Biografie in het Nederlands - Salma Hayek Biografia em Português - Salma Hayek Biografia w jezyku polskim - Salma Hayek Biography in Russian