Goldie Hawn

Goldie Hawn is geboren op 21 november 1945 in Tacoma Park (USA). Ze groeide op in een familie van kunstenaars en begint te dansen op de leeftijd van drie jaar. Op 17, ze heeft al een sterk karakter dat hij deze kan direct zijn eigen dance troupe. Een theatrale ervaring om de komedie en als het niet opgeven van de dans, nam ze lessen in drama voor twee jaar. Zij participeert in verschillende musicals in New York en vervolgens naar Californië om zijn geluk in de televisie in een reeks. De voordelen men uiteindelijk uit en Goldie, draait in zijn eerste film in 1968 voor het winnen van de Oscar voor de beste ondersteuning van het vrouwelijk in 1969 voor zijn prestaties in "De Cactus Flower".
Daarna zal blijken in verschillende lichte komedies of films, maar niet aarzelen om het publiek te voet tijdens het spelen tegen een hardere films als "Sugarland Express" of "Trahie." Compagne van acteur Kurt Russell meer dan twintig jaar, zij is de moeder van actrice Kate Hudson, geboren in 1979 een vorig huwelijk met muzikant Bill Hudson. Begin in het midden van de jaren 90 het mooie blonde is zelden meer op het scherm en zijn laatste verschijning in de film datum van 2003 in "Sex Fans Des Sixties." In 2007, het moet ons tot een glimlach in de bioscopen te spelen in "Bride en Joy".

Goldie Hawn Biographie auf Deutsch - Goldie Hawn Biography in English - Goldie Hawn Biografía en español - Goldie Hawn Biografia in italiano - Goldie Hawn Biographie en Français - Goldie Hawn Greek Biography - Goldie Hawn Biografie in het Nederlands - Goldie Hawn Biografia em Português - Goldie Hawn Biografia w jezyku polskim - Goldie Hawn Biography in Russian