Teri Hatcher

Teri Hatcher werd geboren op 8 december 1964 in Sunnyvale (Californië). Ze is de dochter van een fysicus vader en een moeder en informaticus is bestemd voor een carrière in de wetenschap tijdens het bijwonen van lessen drama aan het Conservatorium van San Francisco. In 1985 begon zij bij toeval zijn carrière als actrice bij de begeleiding van een vriend aan de cast van de serie "De Cruise S'amuse" in feite is zij de rol die wint. Met deze eerste stap in de entertainment wereld, behaalde ze een aantal kleine rollen in verschillende TV-serie uit voordat u in 1989 voor de film "Tango en Cash" en "The Big Picture".
Het succes komt in 1993, toen Teri werd gekozen om te spelen Lois in 'Lois en Clark, The New Adventures van Superman. " De serie is een echte boord van de VS en over de hele wereld en Teri wordt een ster. In 1997 werd de serie eindigt en Teri wordt de partner van James Bond (Pierce Brosnan) in "Tomorrow Never Do gestorven." In hetzelfde jaar gaf ze geboorte aan Emerson Rose (vader is John Tenney dat Teri was getrouwd in 1994 en dat zij de echtscheiding in 2003). Het volgende jaar, Teri door een periode van vacuüm en wordt in enkele films en series maten zonder dat doet niets aan zijn carrière en pas in 2004 op zoek naar een rol die brengt in de schijnwerpers in de serie " Desperate Housewives".

Teri Hatcher Biographie auf Deutsch - Teri Hatcher Biography in English - Teri Hatcher Biografía en español - Teri Hatcher Biografia in italiano - Teri Hatcher Biographie en Français - Teri Hatcher Greek Biography - Teri Hatcher Biografie in het Nederlands - Teri Hatcher Biografia em Português - Teri Hatcher Biografia w jezyku polskim - Teri Hatcher Biography in Russian