Josh Hartnett

Josh Hartnett is geboren op 21 juli 1978 in St. Paul, Minnesota. Hij klimt op het podium op zijn school uit zijn vroege jeugd en werd al snel enthousiast over de taak van een acteur. Hij verhuisde naar New York om te studeren drama, maar zal worden teruggegeven snel genoeg, voor het weigeren te accepteren de schikking.
Josh, niet te verliezen moed en verhuisde naar Los Angeles om te proberen haar geluk in de wondere wereld van Hollywood-cinema. Als het begint te draaien in een aantal advertenties, die hij al snel een toezegging voor een nieuwe TV serie: "Crackers". De serie werd gestopt na een paar afleveringen, maar het mag Josh om eruit te komen. In 1998 speelde hij zijn eerste rol voor het grote scherm in een horrorfilm. Vanaf dat moment, Josh gaat schieten, vaak voor kleine rollen. In 2001, toen het volgende jaar, dat een klik op de plaats met zijn prestaties in "Pearl Harbor" en "The Fall Van Black Falcon." Zijn carrière nam een nieuwe dimensie en Josh probeert verschillende stijlen, zoals in "40 Days, 40 Nights" of "O". Zijn talent en zijn jeugd hebben gemaakt Josh een ster op die van vandaag kunnen rest een film als geheel. Acteur infatiguable, Josh Hartnett zet met de grootste acteurs in Hollywood (Bruce Willis, Mickey Rourke, enz.). En gaat naar films rhytme ongeveer twee per jaar. In 2009/10 zal het op elkaar ten minste 6 films ( "End Zone", "augustus", "Bunraku", enz.).

Josh Hartnett Biographie auf Deutsch - Josh Hartnett Biography in English - Josh Hartnett Biografía en español - Josh Hartnett Biografia in italiano - Josh Hartnett Biographie en Français - Josh Hartnett Greek Biography - Josh Hartnett Biografie in het Nederlands - Josh Hartnett Biografia em Português - Josh Hartnett Biografia w jezyku polskim - Josh Hartnett Biography in Russian