Steve Hart

Collin Steven Hart werd geboren op 29 februari 1972 in Londen. Steve groeide op in een groot huis omringd door zijn vier broers en zijn ouders tot over zijn adolescentie. Daarna zijn ouders gescheiden, maar Steve vond het niet al dat voor een van deze grote passies ten koste van zijn studie: Voetbal. Hij droomt om een voetbal ster net als zijn idool Maradona. Hij voltooide zijn studie zelfs wanneer aangemoedigd door haar moeder, maar nog steeds spelen van voetbal.
Helaas, een ernstig ongeluk gedwongen hem te stoppen met deze sport 18-19 jaar. De muziek is een van zijn andere passies, lanceerde hij zich grondig in.
In 1992, Steve deelneemt aan een cast zonder al te geloven. Het wordt gebruikt voor de integratie van een groep die volgens haar manager verwachting is in de hele wereld bekend: "Worlds Apart". Conflicten ontstaan in de groep en de leden links een na de andere, omdat ze geloven niet meer veel aan een groot succes. Alleen Schelim Hannan en Steve blijven zoals ze zijn, croyent. Hun manager maakte een nieuwe cast ter vervanging van de ontsnapte exemplaren en zijn Cal Cooper en Nathan Moore bezig. In 1994 werd zij opgenomen van hun eerste album, dat begint om hen een beetje beroemdheid. Van 1996 tot 2000 die zij verkopen miljoenen cd's in Europa en andere landen, zoals Frankrijk, Duitsland…
Ze komen uit vier albums in een zeer korte periode, alles is te snel voor hen. Ze zijn gevangen in een duizelingwekkende spiraal. Maar de stand van de jongens band eindelijk terug naar huis en hun record niet verlengen van hun contract. Steve niet mag verlaten de voorzijde van het toneel omdat hij het leuk vindt ook. Het opzetten van een nieuwe groep 'Coast ", maar Steve heeft aangekondigd dat het zou misschien niet de definitieve naam van de groep. Ze zijn op zoek naar een platenmaatschappij bereid een contract te ondertekenen en, wanneer zij zich vaak in samenwerking met de Verenigde Staten, het project niet heeft verwezenlijkt, echter.
Steve schreef nummers voor hem als voor andere groepen als "Liberty X", waarvoor hij vier titels in 2002. In 2003 werd hij ook probeert de film door te zorgen voor een rol in "A-List", maar niet echt lukken in te breken. In 2007, tot vreugde van hun fans, Worlds Apart is reforment. Steve Hart is goed op het spel en neemt actief deel aan de bevordering van het album "Platinum".

Steve Hart Biographie auf Deutsch - Steve Hart Biography in English - Steve Hart Biografía en español - Steve Hart Biografia in italiano - Steve Hart Biographie en Français - Steve Hart Greek Biography - Steve Hart Biografie in het Nederlands - Steve Hart Biografia em Português - Steve Hart Biografia w jezyku polskim - Steve Hart Biography in Russian