Françoise Hardy

Françoise Hardy werd geboren op 17 januari 1944 in Parijs. Na zijn lade, ze gaat naar de muziek en neemt deel aan de kleine veranda van het nummer Mireille. Het is opgemerkt door een producent die maakt het in te schrijven zijn eerste 45 ronden. Verkocht meer dan twee miljoen exemplaren, dankzij de hit "Alle jongens en meisjes", deze schijf is een open deur in te schrijven het eerste album uitgebracht in 1963. De concerten zelf aan een hels tempo en Francoise toen niet op het podium tussen een studio te zingen titels geschreven door Gainsbourg, Patrick Modiano of Brassens. In 1967 trouwde ze met Jacques Dutronc (ze nog samen kunnen leven vandaag de dag) en na registratie "Hoe Te Dire Adieu" in 1968 betekende een pauze in de carrière.
Françoise Hardy teruggekeerd in 1971 met het album dat ze de voorkeur geeft tussen alle "de vraag", opgenomen met zijn vriendin, de Braziliaanse musicus Tuca. Na de geboorte van zijn zoon Thomas in juni 1973 zijn optredens zijn zeldzaam en komt uit slechts twee albums in de jaren'70, dan drie voor 80 en een in de jaren'90. In 2000, met de overgang naar het derde millennium, Françoise terug met een opmerkelijk album, waaronder duetten "Aangezien u reist met Jacques Dutronc en" Ik zal u seing "met Iggy Pop. Op het einde van 2004 Françoise Hardy lot "Zowel De Belles Choses" met de deelname, onder andere, zijn zoon Thomas. Voor zijn album "Haakjes" kwam uit in 2006, Françoise Hardy geregistreerd 12 titels in duet met de grootste namen in de song als Souchon, Salvador of Biolay.

Françoise Hardy Biographie auf Deutsch - Françoise Hardy Biography in English - Françoise Hardy Biografía en español - Françoise Hardy Biografia in italiano - Françoise Hardy Biographie en Français - Françoise Hardy Greek Biography - Françoise Hardy Biografie in het Nederlands - Françoise Hardy Biografia em Português - Françoise Hardy Biografia w jezyku polskim - Françoise Hardy Biography in Russian