Alyson Hannigan

Alyson Hannigan werd geboren op 24 maart 1974 in Washington, de Verenigde Staten. Ze begonnen in de televisie op de leeftijd van 4 jaar, spelen in de reclame voor de grote Amerikaanse merken als Dela, Six Flags, Oreo cookies of McDonalds. Ze vertrekt naar Atlanta of ze samen een kunst school (ze speelt klarinet en voetbal).
Het was dus slechts 13 jaar, de kleine Alyson speelt in de film "I trouwt met een vreemdeling" samen met Kim Basinger en Seth Green. Na dit succes, is gemarkeerd door een directeur die bood hem een rol in de serie "Free Spirit".
In 1996 heeft zij deelgenomen aan de casting van 'Buffy de Vampire tegen ", maar werd niet geaccepteerd. Riff Regan vlechten meer. Maar toen de WB kocht het pakket, ze vragen een wijziging van de actrice. Dat is hoe het prachtige Alyson won de rol van Willow Rosenberg.
Dankzij het enorme succes van de serie, de mooie rode ontvangt vele voorstellen dat alle televisie-film. Wij zijn dan ook zien in een aantal van dergelijke komedies (drie delen) van "American Pie" of "Boys & Girls." Hoewel ze nog steeds speelt in de serie 'Buffy de Vampire nadelen ", is gevonden in de hilarische Sitcom" That 70's Show. "
In februari 2004 heeft zij vliegt naar Londen om te spelen naast Luke Perry in het toneelstuk "Toen Harry voldaan Sally." Sinds 2005 Alyson Hannigan zingt de rol van Lily Aldrin in de serie "Hoe ik een ontmoeting met je moeder."
De jonge vrouw van 25 jaar is momenteel getrouwd met Alexis Denisof, met wie ze bestand de perfecte liefde sinds december 1999.

Alyson Hannigan Biographie auf Deutsch - Alyson Hannigan Biography in English - Alyson Hannigan Biografía en español - Alyson Hannigan Biografia in italiano - Alyson Hannigan Biographie en Français - Alyson Hannigan Greek Biography - Alyson Hannigan Biografie in het Nederlands - Alyson Hannigan Biografia em Português - Alyson Hannigan Biografia w jezyku polskim - Alyson Hannigan Biography in Russian