David Hallyday

David Hallyday, wiens echte naam is David Michael Benjamin Smet, werd geboren op 14 augustus 1966 in Parijs van beroemde ouders: Johnny Hallyday en Sylvie Vartan. Hij groeide tussen Frankrijk en de Verenigde Staten, waar hij is ingeschreven aan het conservatorium te leren zingen en gitaar. David weet zijn eerste muzikale ervaring in het openbaar in 1979 begeleidende zijn vader op drums.
Vanaf 1980, na de scheiding van zijn ouders, David woont bijna full time in Californië en het ziet er meer en meer naar muziek. In 1982 bracht hij zijn eerste groep, maar pas in 1985 op die manier in Japan voor het testen van het potentieel ervan, haar eerste 45 ronden. Het succes is oosten geachte David is klaar in 1987 te beginnen met het veroveren van de Amerikaanse markt. Hij heeft twee tracks op de soundtrack van de film 'He's My Girl "en dag een van de belangrijkste rollen. Het volgende jaar, David zijn eerste album, "True Cool", die verkoopt op 900 000 exemplaren en gaf zijn eerste concert. In 1989, David echtgenote Estelle (ze hebben twee dochter, Ilona en Emma, geboren in 1995 en 1997, gescheiden in 2000) en componeert voor zijn vader. David aanwezig is op alle fronten muziek: hij componeert muziek opening van Disney Land Paris, schreef de soundtrack van "Lady Beware", samengesteld voor haar ouders, die korte optredens in de film op te slaan en beheert zijn eigen albums, die voldoen aan wanneer een groot succes. In 2001, David neemt deel aan de Rally Orpi Marokko met zijn vader en gelegen in de loodsdienst een waar genoegen. Het volgende jaar hij zijn eigen race-team, samen met Philippe Alliot om deel te nemen aan de 24 Uren van Le Mans. In 2004 trouwt David Alexandra Pastor Dit geeft hem een kind (Cameron) in oktober van dat jaar, een maand na het verlaten van de 8ste album van David "Satellite" 100% rock'n'roll. In 2007, David Hallyday een self-album getiteld, en keerde terug naar de 24 Uren van Le Mans waar hij klaar was 28e, dezelfde ranking was in 2008 op dezelfde gebeurtenis.

David Hallyday Biographie auf Deutsch - David Hallyday Biography in English - David Hallyday Biografía en español - David Hallyday Biografia in italiano - David Hallyday Biographie en Français - David Hallyday Greek Biography - David Hallyday Biografie in het Nederlands - David Hallyday Biografia em Português - David Hallyday Biografia w jezyku polskim - David Hallyday Biography in Russian