David Guetta

David Guetta werd geboren op 7 november 1967 in Parijs. Op de leeftijd van 13, David maakte zijn eerste mix tekening dj's horen eerste vrije radio-uitzendingen van de dans. Op 17, hij werd ingehuurd als een disc jockey in een nachtclub en geperfectioneerd wat later zijn stijl aan het begin van 90 jaar.
Het mixen van het huis op Radio Nova en speelt in diverse clubs in Parijs voor een hervatting van de Folies Pigalle en het opleggen van huis tot disco. In 1992 werd hij artistiek directeur van de Koningin, dan in 1995 hervatte hij het paleis in 1997 en Les Bains Douches. Maar als bekend is dat het nachtleven, hij niet over de erkenning van een hele publiek die niet kunnen aansluiten bij een club in 2001 heeft hij getekend met Virgin vrijgegeven en de eerste single, en het volgende jaar zijn eerste album (Just Little Meer Love) wordt goud. David loopt in Frankrijk en in Europa, maar de tijd gevonden om een tweede album in 2004 "Guetta Blaster" waarop hij laat ons zien, het commando van zijn dekken, hij is de koning van de gekke nachten. Met zijn opus "Pop Life" in 2007, David Guetta wordt een ster internationnale van de vloer en dansen in de top 10 van beste dj's ter wereld. In 2009 keerde hij terug met een noucel album, "One Love" dat is ervaren enorm succes met titels zoals "When Love Take Over" en "Sexy Bitch" twee nummers opgenomen met Akon en Kelly Rowland.

David Guetta Biographie auf Deutsch - David Guetta Biography in English - David Guetta Biografía en español - David Guetta Biografia in italiano - David Guetta Biographie en Français - David Guetta Greek Biography - David Guetta Biografie in het Nederlands - David Guetta Biografia em Português - David Guetta Biografia w jezyku polskim - David Guetta Biography in Russian