Josh Groban

Josh Groban werd geboren op 27 februari 1981 in Los Angeles (USA). Hij nam zijn eerste liedje terwijl men nog in college, maar deze keer is het nog steeds een vrijetijdsbesteding en Josh richt zich op zijn studies. Nog een paar jaar later, hij zal de integratie van de Bruggen Academy, waar hij een opleiding maar ook muziektheater. Het lied neemt hem steeds meer in het hart en het einde van 1998, hij voldoet aan de producent David Foster. Josh Groban maakte zijn eerste stappen in de professionele wereld door deel te nemen aan diverse shows waar zijn unieke bariton stem maakt een echte openbaring voor het publiek. Hij werd zijn eponymous eerste album in 2001 en boekte een duet met Lara Fabian voor de soundtrack van de film "AI: Artificial Intelligence" is een onmiddellijk succes voor de jonge man die zich bevindt aan de top van de Amerikaanse hitlijsten.
Met zijn tweede album "Closer", Josh Groban bevestigt al het goede dat we van hem denken. De grootste (Celine Dion, Barbra Streisand, enzovoort.) Wilt zingen met hem en zijn derde album, "Ontwaak", uitgebracht eind 2006, Josh Groban omringt zich met de beste van de muziek op een album met liedjes betoverende fluweel. Aan het einde van 2007, Josh Groban vrijgegeven het album "Christmas', waaronder de traditionele kerst.

Josh Groban Biographie auf Deutsch - Josh Groban Biography in English - Josh Groban Biografía en español - Josh Groban Biografia in italiano - Josh Groban Biographie en Français - Josh Groban Greek Biography - Josh Groban Biografie in het Nederlands - Josh Groban Biografia em Português - Josh Groban Biografia w jezyku polskim - Josh Groban Biography in Russian