Hélène Grimaud

Hélène Grimaud is geboren op 7 november 1969 in Aix-en-Provence. Kinderen geschonken, is het niet altijd begrepen door zijn klasgenoten en schuilplaats vinden in de muziek waar hij volledig tot bloei. In 1982, net dertien jaar oud, zij het Conservatoire de Paris. Het blijkt drie jaar later met een eerste prijs voor piano en zijn eerste album voor de Sonate n ° 2 door Rachmaninoff. Helena is razend snel een tolk op internationaal niveau en geeft de overwegingen rond de wereld. In de vroege jaren 90, ze naar de Verenigde Staten, waar ze ontdekt een passie voor wolven.
Ze bracht de kwalificaties die nodig zijn voor het gedrag van wolven en wordt een wereld van specialisten van dit dier. Maar als Helena besteedt veel van zijn tijd met zijn dieren, niet te vergeten de muziek, hetgeen neerkomt op een jaarlijkse reeks concerten en uitgaande regelmatig schijven (Liszt, Brahms, Wagner, enz.). En ook het toevoegen van een nieuwe string op zijn boog schriftelijk. In 2003 releases autobiografie "Variations SAUVAGES" dan in 2005, een werk in een meer diepgaande en poëtische "Speciale lessen.".

Hélène Grimaud Biographie auf Deutsch - Hélène Grimaud Biography in English - Hélène Grimaud Biografía en español - Hélène Grimaud Biografia in italiano - Hélène Grimaud Biographie en Français - Hélène Grimaud Greek Biography - Hélène Grimaud Biografie in het Nederlands - Hélène Grimaud Biografia em Português - Hélène Grimaud Biografia w jezyku polskim - Hélène Grimaud Biography in Russian