Hugh Grant

Hugh Grant werd geboren op 9 september 1960 in Londen. Hij begon zijn film carrière, terwijl nog een student aan de Universiteit van Oxford in 1982, draaien in de "bevoorrechte groepen". Maar ondanks deze eerste rol, dan een paar anderen op de televisie, dit is echt pas in 1987 explodeerde dat bij de interpretatie van een jonge homoseksuele in "Maurits". Die rol leverden hem de prijs voor beste acteur op het filmfestival van Venetië en voor publieke erkenning. Daarna probeert Hugh in verschillende stijlen van films: horror in "Le REPAIRE Van Ver Blanc," een tragedie "Feel De Manen" en geïllustreerd de scène in "Hamlet". In 1994 werd de komedie 'Wedding 4 en 1 begrafenis "geeft een nieuwe impuls te geven aan zijn carrière en Hugh expatriates in Hollywood.
Hij zette het schieten en worden dikwijls geconfronteerd met succes in films zo divers is als de "coup de Lightning Een Notting Hill" in 1998 of "Escrocs maar niet te" in 2000. In 2004, lang voor de release van de film "Bridget Jones: The Age of Reason", Hugh Grant aangekondigd ter gelegenheid van een lange pauze in zijn carrière nadat hij "saai, lang en omslachtig, en niet het verstrekken van meer plezier. " Na twee jaar van afwezigheid, de charmer british terug naar het toneel in 2006 in "American Dreamz" en vervolgens in 2007 in "Come Back" en zal binnenkort te zien zijn ten minste twee films.

Hugh Grant Biographie auf Deutsch - Hugh Grant Biography in English - Hugh Grant Biografía en español - Hugh Grant Biografia in italiano - Hugh Grant Biographie en Français - Hugh Grant Greek Biography - Hugh Grant Biografie in het Nederlands - Hugh Grant Biografia em Português - Hugh Grant Biografia w jezyku polskim - Hugh Grant Biography in Russian