Marie Gillain

Marie Gillain werd geboren op 18 juni 1975 tot Roccourt (België). Gefascineerd vanaf een jonge leeftijd door de entertainment-industrie, is het, faute de mieux aan waar ze woont in een club majorettes. Maar dat was niet voldoende om te voldoen aan Maria, zijn nodig voor de vertegenwoordiging, zodat het organiseert toont in zijn zolder met haar kleine zusje en vrienden. Sommigen willen worden, een actrice, ze samen, tot veertien jaar, een troupe van theatrale expressie van Luik en neemt deel aan haar eerste casting voor de film "L'Amant" van Jean-Jacques Annaud. Het is niet aanvaard, maar maakte een goede indruk en een jaar later, ze is getrokken om te spelen naast Depardieu in "My Father The Hero".
Marie wordt een sterren en is genomineerd voor de Caesars, maar zij houdt het hoofd koel houden en het grootste deel van zijn tijd te studeren en te leren van zijn vaartuig in de volgende cursussen dans en theater. Het loopt onder leiding van Tavernier in "De Aas" in 1995 en daarna klimt op het podium voor "Het Dagboek van Anne Frank", deze twee interpretaties in staat zijn te vergeten de kleine Marie vroeg om ruimte te maken voor een echte kunstenaar. Kort productief zijn, ze kiest haar rollen zorgvuldig al weer aan de slag met de grootste: Daniel Auteuil, Isabelle Huppert, Philippe Noiret, Emmanuelle Béart, Fabrice Luchini, Romain Duris, Vincent Perez. Veel beloond, de mooie Marie in geslaagd om zijn eigen merk en een van de Franse actrices van de belangrijkste van zijn generatie. In 2004, ze gaf geboorte aan een kleine Dune, wat niet belet hem te blijven beurt: "Hell", "Fragile (s)", "De Key" en recentelijk "Vrouwen in de schaduw ".

Marie Gillain Biographie auf Deutsch - Marie Gillain Biography in English - Marie Gillain Biografía en español - Marie Gillain Biografia in italiano - Marie Gillain Biographie en Français - Marie Gillain Greek Biography - Marie Gillain Biografie in het Nederlands - Marie Gillain Biografia em Português - Marie Gillain Biografia w jezyku polskim - Marie Gillain Biography in Russian