Bebel Gilberto

Bebel Gilberto, wiens echte naam Isabel, werd geboren op 12 mei 1966 in New York (USA), maar ten oosten van de Braziliaanse nationaliteit. Op zijn ouders muzikanten (Joao Gilberto en Miúcha) het moet groeien in de kunstwereld. Op de leeftijd van zeven, maakte ze haar eerste stappen in de handel, door een verschijning op een album van zijn moeder. Kunstenaar in de ziel, ze deel aan verschillende projecten in Brazilië als een zanger of een component voor andere artiesten. In 1986, Bebel Gilberto vrijgegeven eponymous zijn eerste album, badend in bossa nova, is een waar genot voor de oren.
Met zijn groep, het geeft tientallen concerten en geniet enorm succes in Noord-Amerika en het zuiden. Kunstenaar zeldzame studio Bebel Gilberto heeft vier album. De laatste, "Momento", gepubliceerd in het begin van 2007, is nogmaals trillen naar het geluid van een rustige bossa nova moderne zachte stem en strelen een Bebel Gilberto top van zijn kunst.

Bebel Gilberto Biographie auf Deutsch - Bebel Gilberto Biography in English - Bebel Gilberto Biografía en español - Bebel Gilberto Biografia in italiano - Bebel Gilberto Biographie en Français - Bebel Gilberto Greek Biography - Bebel Gilberto Biografie in het Nederlands - Bebel Gilberto Biografia em Português - Bebel Gilberto Biografia w jezyku polskim - Bebel Gilberto Biography in Russian