Richard Gere

Tiffany Richard Gere werd geboren op 31 augustus 1949 in Philadelphia, Pennsylvania. Parallel aan de studie psychologie, nam hij lessen drama en uitgevoerd op Broadway in "Vet", "De Droom van de zomer" en "De Mégère temmen."
In 1975, Beau Gosse draait op het grote scherm door een verschijning in "Verslag aan de commissaris", maar ze zijn films zoals "The Search for Mr Goodbar ',' De Oogst van de Hemel" of "kopieert" maken hem tot een rijzende ster Hollywoodienne.
In 1980, na punctured het scherm en ébahit miljoenen kijkers in "American Gigolo", het sublieme Richard Gere werd een sex symbool van de Amerikaanse cinema.
Helaas, het succes is snel gedaald. Sterker nog, hij speelde gedurende tien jaar in veel films die eindigen op mislukking.
In 1990 werd hij gekozen voor de interpretatie van een aantrekkelijke miljonair in "Pretty Woman" met Julia Roberts. Deze rol blazen zijn carrière en maakte hem een van de meest begeerde speler van de Amerikaanse cinema. Hij vervolgde met tal van films zoals' Sommersby 'in 1993, "Intersection" in 1994, dan vindt zijn weg naar de thriller en de romantische komedie met "Hot Blood voor Killing Sang-Froid," "PRIMAL FEAR' of ' Just Married (of bijna). "
In 2001, Richard speelt samen met Olivier Martinez in "Infidèle", maar wat zal dit jaar is natuurlijk de musical "Chicago". In 2002 Richard vrouw actrice Carey Lowell (ze hebben samen een zoon, Homer James Jigme Gere, geboren in 2000). De eeuwige mooie kid terug in 2003 in "Zullen we Dance? The New Life van de heer Clark" of is de dans partner van de zwavelhoudende Jennifer Lopez. Na geïllustreerd in "vervalser" in 2007, Richard heeft in zijn zeven dozen film projecten (als acteur en producent), een van waar hij is bijzonder nauw aan het hart op het leven van Boeddha. Inderdaad, Richard Gere omgezet in Tibetaans boeddhisme sinds 1982 en steunt actief de oorzaak van deze mensen.

Richard Gere Biographie auf Deutsch - Richard Gere Biography in English - Richard Gere Biografía en español - Richard Gere Biografia in italiano - Richard Gere Biographie en Français - Richard Gere Greek Biography - Richard Gere Biografie in het Nederlands - Richard Gere Biografia em Português - Richard Gere Biografia w jezyku polskim - Richard Gere Biography in Russian