Sarah Michelle Gellar

Sarah Michelle Gellar is geboren op 14 april 1977 in New York. Zij begon haar carrière begin, want het was de leeftijd van 4 jaar is ze gemerkt in een restaurant door een casting director en landde zijn eerste rol in de reclame. Ze heeft enig talent zeker als zij een rol in zijn eerste tv-film: "een inbreuk op de privacy."
Een aantal jaren wachten voordat zij doet andere dingen die advertenties (ze bleek een honderdtal) en in 1991 zijn loopbaan begon, het speelt in de mini-serie "Een vrouw genaamd Jackie" die krijgt een beloning. Vanaf dat moment alles s'enchaîne: in 1993 won ze de rol van Kendall Hart in de serie "Al mijn kinderen". Het zal nog 2 en een half jaar in de 'huid' van deze aard en kondigde zijn vertrek na het winnen van een Emmy Awards.
In 1996 is ze te horen voor een nieuwe serie in voorbereiding: 'Buffy tegen de vampiers. "Producenten geeft de leidende rol.
De serie is in snel tempo een van de grootste in de Verenigde Staten en won vele fans. Sarah wordt het een grote boot en maakte van de gelegenheid om deel te nemen aan andere projecten ( "Remember… afgelopen zomer", "Scream 2", "Sex intenties").
Actrice, sport (Sarah praktijk Tae Kwon Do en Kickboksen) Sarah Michelle Gellar niet verlaten zijn liefde voor het leven, want een gehuwde Freddie Prinze Junior in 2002, haar partner in Sooby Doo-die zij vervolgens worden omgezet naar in 2003. Side werk, alles goed gaat voor de mooie die leent haar stem aan tekenfilms, gemaakt optredens in de tv-serie "De kracht van Destin" en blijft spelen, vooral voor films ( "The Grudge" I en II, "The Return", enz.) .. In 2008/09, wordt op de display van ten minste 5 films ( "Alice", "bezit", enz.).

Sarah Michelle Gellar Biographie auf Deutsch - Sarah Michelle Gellar Biography in English - Sarah Michelle Gellar Biografía en español - Sarah Michelle Gellar Biografia in italiano - Sarah Michelle Gellar Biographie en Français - Sarah Michelle Gellar Greek Biography - Sarah Michelle Gellar Biografie in het Nederlands - Sarah Michelle Gellar Biografia em Português - Sarah Michelle Gellar Biografia w jezyku polskim - Sarah Michelle Gellar Biography in Russian