Garou

Garou, wiens echte naam Pierre Garand werd geboren op 26 juni 1972 in Sherbrook in Quebec. Dankzij zijn vader, rock gitarist in zijn vrije tijd kreeg hij zijn eerste gitaar op de leeftijd van drie jaar later ontdekte hij de piano en trompet. Als tiener speelde hij als gitarist met een groep van zijn middelbare school, daarna afgewerkt middelbare school ging hij naar doen van zijn militaire dienst, waar hij werd ingehuurd als trompettist in een band.
In 1992, zijn tijd in het leger klaar is, hij wijdde zich aan de song te spelen in bars en in 1995 maakte hij met enkele muzikanten de groep "The Untouchables". In 1997, tijdens een van de voordelen van de groep ziet dat Luc Plamondon Garou de Quasimodo van zijn muzikale "Notre Dame de Paris". Garou interpreteert de rol van Quasimodo meer dan vijfhonderd keer, van Parijs naar Montreal via Londen. Hij ontving vele prijzen en profiteert van de bekendheid gebracht door deze rol over te gaan tot een solo-carrière in 2000 het verlaten van zijn eerste album "Alone" die won een succes. Tijdens de zomer van 2001, Garou de vrouw gaf de geboorte van hun eerste kind, een klein Emelie. Na een tweede album meer persoonlijke ( "Kom") eind 2003, pas in 2006 weer te horen Garou in een album simpelweg genaamd "Love". Omgeven te componeren en te schrijven dit opus grote omvang van het Franse chanson: Pascal Obispo, Jean Jacques Goldman, enzovoort. Garou bewijst eens te meer dat het is een uitzonderlijke zangeres met een prachtige stem. In 2008 Garou terug op zijn verleden toen hij zong in het Engels in bars, met het album "Piece of My Soul" en hij zijn stem uit dertien effecten vooral akoestisch.

Garou Biographie auf Deutsch - Garou Biography in English - Garou Biografía en español - Garou Biografia in italiano - Garou Biographie en Français - Garou Greek Biography - Garou Biografie in het Nederlands - Garou Biografia em Português - Garou Biografia w jezyku polskim - Garou Biography in Russian