Jennifer Garner

Jennifer Garner is geboren op 17 april 1972 in Houston, Texas (USA), maar groeide op in Virginia, waar het duurt een aantal jaren van klassieke dans les. Met 16 jaar, nam ze zijn eerste drama, maar tot nu toe niet afzien van zijn studie in de scheikunde. Toch spelen trok meer en meer mooie Jenni en van 1995 won ze haar eerste rol in de televisie. Daarna won ze een paar rollen in films als' Harry in al zijn staten "en" Pearl Harbor ", maar het is dankzij zijn prestaties in de serie" Alias "in 2001 dat de reputatie van de verwoestende Jennifer bereikt zijn hoogtepunt .
Zonder het verlaten van de serie, Jennifer blijft filmen in grote producties als "Koen" naast Ben Affleck die werd zijn metgezellen in het leven (ze hebben allemaal een klein Violet Anne in 2005) waarin een vrouw ingevuld emotioneel als professioneel. In 2006, ze verliet de serie "Alias" om zich volledig op de film en omdat het in strijd is ongeveer een film per jaar en zal worden op elkaar nabije toekomst "Be With You" en "de geesten van Meisjes Past".

Jennifer Garner Biographie auf Deutsch - Jennifer Garner Biography in English - Jennifer Garner Biografía en español - Jennifer Garner Biografia in italiano - Jennifer Garner Biographie en Français - Jennifer Garner Greek Biography - Jennifer Garner Biografie in het Nederlands - Jennifer Garner Biografia em Português - Jennifer Garner Biografia w jezyku polskim - Jennifer Garner Biography in Russian