Serge Gainsbourg

Από το πραγματικό όνομα Lucien Ginzburg, Serge Gainsbourg γεννήθηκε στις 2 Απριλίου 1928 στο Παρίσι, Joseph και Όλγα, η ρωσική μετανάστες, πρόσφυγες στο Παρίσι μετά τη φυγή του εμφυλίου πολέμου.
Με την έλευση του πολέμου, της οικογένειας Ginzburg πλευρά να καταφύγουν στην περιοχή Limoge. Επιστρέφοντας στο Παρίσι το 1944, γράφτηκε κατά τη διάρκεια της μεγάλης Chaumière και ξεκινά την εξερεύνηση ένα πάθος που δεν πρόκειται ποτέ: τη ζωγραφική.
Το 1948, έκανε τη στρατιωτική του θητεία. Έχει σταλεί στο στρατόπεδο της πειθαρχικής Frileuse ή καθίσταται sniper πολυβόλα. Ο χρόνος έληξε, Lucien άρχισε να ζωγραφίσει, προσπαθώντας διαφόρων ειδών και να μετακινούνται από εικονιστικά ο σουρεαλισμός, στα ανοικτά εγκατάστασης υποκαταστήματος σε Dadaism και μια πίσω την πρώτη του αγάπη: το εικονιστικό.
Το 1955, πήρε τη σκυτάλη από τον πατέρα του ως πιανίστας στο Τουκέ ακριβώς το Club de la foret.
Στη συνέχεια, Lucien προσελήφθη ως πιανίστας στο καμπαρέ Milord Arsouille. II έλαβε την ευκαιρία να αλλάξουν τους επώνυμο και όνομα: Ginzburg γίνεται προς τιμήν Gainsbourg νοσταλγία στην αγγλική ζωγράφου Lucien γίνεται Gainsborough και Serge. (διαπιστώθηκε ότι Lucien αγόρι κομμωτήριο).
Το καλοκαίρι του 1958, κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ απέφευγε από τους κριτικούς. Ένα δεύτερο, τότε το ένα τρίτο, είναι πάντα μια πολύ ψυχρή υποδοχή από το κοινό. Ωστόσο, Serge συγκείμενο για το μεγαλύτερο: Isabelle Aubret, Hugues Aufray, Brigitte Bardot, Juliette Greco, και ούτω καθεξής.
Την καριέρα του απογειώθηκε το 1965 με το Grand Prix Διαγωνισμός Τραγουδιού Eurovision κέρδισε η Γαλλία με Gall, ο διερμηνέας του τραγουδιού "wax κούκλα, κούκλα ήχο."
Το έτος 1967 χαρακτηρίστηκε από Serge εκβιασμό Brigitte Bardot: "Harley Davidson" Bonnie και Clyde "
Το 1969 ήταν η τεράστια επιτυχία του "σ 'αγαπώ ... moi μη συν" με την Jane Birkin. Gainsbourg είναι το ύψος της καριέρας του είναι επίσης γνωστή ως τους Beatles και έγινε ο μεγαλύτερος εξαγωγέας του κόσμου τραγούδια. Δεν μπορούμε πλέον να τον αρνηθεί τίποτα. Επίσης, όταν μετά από μια εκπαιδευτική έτους (αργότερα δίσκους, μέσα) που αποφασίσει να ξεκινήσουν την περιπέτεια του Melody Nelson, έχει την πλήρη υποστήριξη της εταιρείας του Φωνογραφικής. Το άλμπουμ στρέφεται εξ ολοκλήρου γύρω από Jane Birkin σχετικά με τις ρυθμίσεις για τον Jean Claude Vannier τεράστια επιτυχία το 1971.
Το 1973, Serge έχει την πρώτη του καρδιακή συναγερμού.
Το έτος 1976 χαρακτηρίστηκε από την υλοποίηση ενός παλαιού ονείρου: την επίτευξη της πρώτης του ταινίας «Σε αγαπώ moi μη συν".
Το 1979 Serge εκπλαγείτε όλοι βγαίνοντας από μια αναθεωρημένη και διορθωμένη έκδοση του "La Marseillaise". "Για τα όπλα." συνάντηση έχει επιτυχία χωρίς προηγούμενο.
Serge λειτουργεί 24 ώρες στις 24. Είναι γραπτές άλμπουμ για την Catherine Deneuve, Isabelle Adjani, αποτελούμενη soundtracks των ταινιών, σε σκηνοθεσία τη δεύτερη ταινία, και ούτω καθεξής. Το 1981, κυκλοφόρησε το άλμπουμ "Bad News Stars" και εμφανίστηκε για πρώτη φορά το περίφημο Gainsbarre.
Το 1985, Serge λαμβάνει το Grand Prix de la Chanson που χορηγείται από το Υπουργείο Πολιτισμού. Το άλμπουμ "Love για το Beat" είναι η πλατίνα.
Η αναγνώριση είναι καλοδεχούμενη από το κοινό που τον ταινία για πέντε εβδομάδες στο Παρίσι καζίνο.
Το 1986 γράφει ένα 33 γύρων για την κόρη του Σαρλότ "Charlotte για πάντα" και σκηνοθέτησε την ταινία μεγάλου μήκους με το ίδιο όνομα.
Το 1989 οι χειρουργοί να αφαιρέσετε ένα ήπαρ λοβού. Αυτό δεν εξακολουθούν να δημιουργούν: "Variation για την ίδια την αγάπη σας" για να Vanessa Paradis, "Black and White Blues" για Joelle Ursull και την πανέμορφη "Η αγάπη των feints" για Birkin. Στη συνέχεια τελευταία ταινία "Stan το flasher"
Να μην αφήνουν αδιάφορους, ως κατηγορία αυτών μελωδίες από τη λεπτότητά του Serge Gainsbourg τα κείμενα αυτά μας έδωσαν την περιουσία του στις 2 Μαρτίου 1991, την ημέρα του θανάτου του.

Serge Gainsbourg Biographie auf Deutsch - Serge Gainsbourg Biography in English - Serge Gainsbourg Biografía en español - Serge Gainsbourg Biografia in italiano - Serge Gainsbourg Biographie en Français - Serge Gainsbourg Greek Biography - Serge Gainsbourg Biografie in het Nederlands - Serge Gainsbourg Biografia em Português - Serge Gainsbourg Biografia w jezyku polskim - Serge Gainsbourg Biography in Russian