Charlotte Gainsbourg

Charlotte Gainsbourg werd geboren op 21 juli 1971 in Londen illustere ouders, Jane BIRKIN en Serge Gainsbourg. Beschermde media tijdens haar jeugd was ze te doen op het toneel in 1984 met de provocerende titel "Lemon incest" zingt ze een duet met haar vader. Het volgende jaar, maakte ze haar debuut in de film "L'Effrontée," film bejubeld door de critici en het publiek. Maar Charlotte is nog niet zeker van zijn toekomst en richt zich zijn studies. De lade in de hand, is op weg naar tekening, maar de voorgestelde film hoopt en Charlotte eindelijk kiezen voor een carrière als acteur. In 1990, over de verfilming van "In de ogen van de wereld ontmoet ze de een die zal de vader van haar kinderen Yvan Attal (Ben, geboren op 19 juni 1997-Jane en Alice, geboren op 9 november 2002).
Charlotte probeert op de diversificatie van zijn rollen in de film en maakte zijn debuut op het toneel te zeggen een talent herkende steeds meer grote en bekroond met een Cesar voor de beste ondersteunende actrice in 1999 voor zijn rol in "log". In 2001, Yvan Attal geeft hem kunnen worden zijn beste rol tot op heden in "Mijn vrouw is een actrice." Na de geboorte van zijn dochter Charlotte is gekozen om het huis klaar om te dragen Gerard Darel en hetzelfde jaar gaat ze haar eerste Amerikaanse film, naast Sean Penn "21 g". In 2004 Charlotte draait alle kanten op, "Ze Se Marièrent En Eurent Veel D'Enfants", "Lemmings" en "A Rest, het andere deel". Charlotte is een van onze grootste actrices en hij is er zeker van dat deze rollen zijn meer mooie toekomst. Zoals het combineert de talenten, in 2006 kwam ze uit een zeer succesvolle nieuwe album "5:55". Het is dan te zien in diverse Franse films ( "Science of Dreams") en in het buitenland ( "I'm Not There"). In 2009, Charlotte Gainsbourg Wint Best Actress in Cannes voor zijn rol in de controversiële "Antichrist".

Charlotte Gainsbourg Biographie auf Deutsch - Charlotte Gainsbourg Biography in English - Charlotte Gainsbourg Biografía en español - Charlotte Gainsbourg Biografia in italiano - Charlotte Gainsbourg Biographie en Français - Charlotte Gainsbourg Greek Biography - Charlotte Gainsbourg Biografie in het Nederlands - Charlotte Gainsbourg Biografia em Português - Charlotte Gainsbourg Biografia w jezyku polskim - Charlotte Gainsbourg Biography in Russian