Elodie Frégé

Elodie Frege is geboren op 15 februari 1982 tot Cosne sur Loire. Het is heel vroeg begonnen met muziek van zijn grootvader, professionele accordeonist. Maar, zo memoreerde zijn ouders vertrek, Elodie was een danseres in feite vanaf de leeftijd van 5, ze nam danslessen en een paar jaar later ging ze naar een dansschool. Op de leeftijd van 8 vraagt zij een gitaar van haar ouders, ze woonde klassen voor 8 jaar en behaalde zijn octrooi in Bourges klassieke gitaar op de leeftijd van 16 jaar. Elodie is een ervaren muzikant en danser.
Het is altijd een serieuze student. Na het behalen van zijn baccalaureaatsexamen L, zij die is ingeschreven op school Engels in Dijon in 2000. Maar Engels is niet zijn ding. Wat ze droomde van een jonge leeftijd wordt op het toneel, dansen, zingen. Elodie besloten te werken om geld opzij om veroorloven een school voor uitvoerende kunsten in Parijs.
In 2003, gesterkt door haar vrienden, Elodie maakt een band voor het gieten van Star Academy, wordt aanvaard. Het heeft een no-fault loopt en wint. Sincere, volhardend en perfectionist, Elodie Frege hoopt te horen zijn eerste album, volgt in de voetsporen van zijn idolen (Mariah Carey, Shakira en Lara Fabian). Voor zijn terugkeer in 2006, Elodie Frege terug met een album Sublime ( "The Game 7 van fouten"), waarop deze heeft een veel werk écritureen samenwerking met Benjamin Bioloay resultaat: de prachtige Franse chanson.

Elodie Frégé Biographie auf Deutsch - Elodie Frégé Biography in English - Elodie Frégé Biografía en español - Elodie Frégé Biografia in italiano - Elodie Frégé Biographie en Français - Elodie Frégé Greek Biography - Elodie Frégé Biografie in het Nederlands - Elodie Frégé Biografia em Português - Elodie Frégé Biografia w jezyku polskim - Elodie Frégé Biography in Russian