Morgan Freeman

Morgan Freeman werd geboren op 1 juni 1937 in Memphis (VS). Hij werd opgevoed door zijn grootouders en trad het leger in de acht jaar, waar hij werkte als monteur voor vijf jaar. Zijn dienst werd, verhuisde hij naar Los Angeles en neemt komedie. Vastbesloten om een leven in de kunst, verhuisde hij naar New York in 1963 en landde een paar rollen op Broadway. Vanaf 1968, hun rol steeds meer consistente en Morgan ogen naar de televisie dat een paar kleine rollen. Zijn carrière is een succes in het theater en als Morgan is geïnteresseerd in de bioscoop in 1979 door het verkrijgen van een van de belangrijkste rol in "Coriolanus" Het was pas in 1987 en zijn rol in "The Street" om een reële appreciatie van publiek en critici .
Vanaf die tijd, Morgan ging schieten bladeren en meer bovenaan de affiche interpreteren karakters zo divers en gevarieerd als een gevangene in "The Evadés", een kolonel in "dromenvanger", een blinde artiest in " Danny The Dog ", een politie-inspecteur in het" vermoeden "God in" Bruce Almighty "of een voormalig bokser in" Million Dollar Baby. " Zijn aanpassingsvermogen en de wijsheid van zijn leeftijd een van de favoriete acteurs en regisseurs zelf snel in de gelegenheid om achter de camera door het uitvoeren van "Bopha!" in 1993 en twee afleveringen van de serie "Dawson." In 2006, zal worden getoond op drie films en meer dan veertig films op minder dan twintig jaar, Morgan Freeman is een onvermoeibare speler en het is niet ons die we gaan klagen.

Morgan Freeman Biographie auf Deutsch - Morgan Freeman Biography in English - Morgan Freeman Biografía en español - Morgan Freeman Biografia in italiano - Morgan Freeman Biographie en Français - Morgan Freeman Greek Biography - Morgan Freeman Biografie in het Nederlands - Morgan Freeman Biografia em Português - Morgan Freeman Biografia w jezyku polskim - Morgan Freeman Biography in Russian