Calista Flockhart

Calista Flockhart werd geboren op 11 november 1964 in Freeport, Illinois (VS). De lieflijke pop heeft altijd gedroomd om een actrice, en voert een klein deel van deze droom door de integratie van een school drama. Na zijn afstuderen verhuisde ze in de Verenigde Staten en uitgevoerd op fasen. Dan krijgt ze het leidende rol te spelen in "The Secret Life of Mary-Margaret: Portret van Bulimisch.
Een paar jaar later, ze landde een rol op Broadway en in een film, geproduceerd door Robert Redford.
Zijn manier van het uitvoeren, met name in "The Loop" knop Mike Nichols die bood hem de rol van Barbara in Birdcage, een Amerikaanse bewerking van "La Cage aux Folles."
Daarna Calista wordt gericht in vele delen, dan krijgt de leidende rol in de buitengewone zeep "Ally McBeal". Niets kan stoppen met de bom Flockhart, ze won de Golden Globe voor beste comedy actrice in 1998, en zeer veelbelovend debuut in de bioscoop.
Geven de eerste naam van haar grootmoeder, die in het Grieks betekent "mooiste", haar ouders waren voorspeld tot chaos met de mannen. Maar het is de charme van Harrison Ford, met wie ze is getrouwd sinds 2002, dat de kool prooi Celebs.

Calista Flockart Biographie auf Deutsch - Calista Flockart Biography in English - Calista Flockart Biografía en español - Calista Flockart Biografia in italiano - Calista Flockart Biographie en Français - Calista Flockart Greek Biography - Calista Flockart Biografie in het Nederlands - Calista Flockart Biografia em Português - Calista Flockart Biografia w jezyku polskim - Calista Flockart Biography in Russian