Patrick Fiori

Patrick Fiori werd geboren op 23 september 1969 in Marseille, een vader van Armeense moeder en een Corsicaanse. Op het eiland van schoonheid, Cargèse precies, hij groeit onder zijn broers en zussen. Haar buitengewone stem leidt vaak te zingen op familiefeesten, en later in de radio haakjes. Zij participeert ook in een musical in 1982 in Marseille. In 1986, ervan overtuigd dat hij kan slagen in het lied, de jonge Patrick ging naar Parijs om deel te nemen aan een televisie ontdekken nieuwe talenten ( "De inwoners van zondag). Er zijn zeven weken en vooral in het draaien van deze hem in staat om een eerste stap in de entertainment industrie sinds het volgende jaar maakte hij de eerste delen van Gilbert Montagne.
Patrick is een langzaam maar zeker in de show-biz in 1993 en Patrick vertegenwoordigt Frankrijk in het Eurovisie-wedstrijd en het volgende jaar autoproduit hij zijn eerste album. Maar succes is niet aanstaande en pas in 1998 met zijn rol in "Notre Dame de Paris", die zijn carrière uiteindelijk explodeerde. In hetzelfde jaar dat hij voor de platenmaatschappij Sony en vrijgegeven een album opgenomen in Montreal met producent Lara Fabian (met wie hij woonde enige tijd voordat die in de armen van Julie Zenatti): "Het is". Vanaf 2000, Patrick verliet haar rol in de musical, dat maakte hem beroemd en wijdde zich fulltime aan zijn solo carrière. Hij vertrekt naar een gemiddelde van een album per twee jaar. Voor de laatste, "Als we Chantait Krachtdadiger" uitgebracht in 2005, hij gedacht de talenten van grootte als Jean-Jacques Goldman, Jean Zenatti Julie Kapler waar we een rock album meer en meer resultaat dan de vorige.

Patrick Fiori Biographie auf Deutsch - Patrick Fiori Biography in English - Patrick Fiori Biografía en español - Patrick Fiori Biografia in italiano - Patrick Fiori Biographie en Français - Patrick Fiori Greek Biography - Patrick Fiori Biografie in het Nederlands - Patrick Fiori Biografia em Português - Patrick Fiori Biografia w jezyku polskim - Patrick Fiori Biography in Russian