Feist

Feist (haar naam is Leslie) werd geboren op 13 februari 1976 tot Amhersten Nova Scotia (Canada). Het is heel vroeg in haar wapens in het lied werd een zanger in een punkband van zijn middelbare school. De groep is belangrijk genoeg om het eerste deel van "The Ramones" en andere groepen, maar ook Feist legt zijn hart en vooral haar stemmen omdat zij verliest haar in 1998.
Na enkele maanden van gedwongen rust en uren dat er krassen op zijn gitaar, het gaat als gitarist van de band "By Divine Right" en zijn eerste solo album "Monarch". Feist verlaten "By Divine Right" om deel te nemen in diverse muzikale projecten en vooral, is de voorbereiding van zijn tweede album "Let It Die" uitgebracht in 2004. Een mengeling van jazz, bossa nova, folk-rock en soms zelfs meer disco, ballads prachtig samen en dragen de stem van een engel écorchée de schoonheid. In lijn met het vorige album, Feist rendementen in 2007 met "De Herinnering", dertien tracks van geluk niet te missen.

Feist Biographie auf Deutsch - Feist Biography in English - Feist Biografía en español - Feist Biografia in italiano - Feist Biographie en Français - Feist Greek Biography - Feist Biografie in het Nederlands - Feist Biografia em Português - Feist Biografia w jezyku polskim - Feist Biography in Russian