Mylène Farmer

Mylène Farmer, wiens echte naam Gautier, werd geboren op 12 september 1961 in Canada aan Pierrefonds frans ouders. Zijn familie keerde terug naar Frankrijk in de late jaren zestig zich te vestigen in de regio Parijs. Mylène vond het moeilijk zich aan te passen aan haar nieuwe leven, ze is een student afstandelijk en teruggetrokken. Op 18, dat zij de school verlaten en besluit aan boord te gaan van een artistieke carrière.
Het is de loop Florent volgt gedurende drie jaar, en wat geld te verdienen werken in een tandarts kantoor, dan ligt een toezegging voor reclame (Ikéa, Le Chat, enz.) .. In 1983, ontmoet ze de belangrijkste van het leven: Laurent Boutonnat. Componist, producer en regisseur van haar clips, hij zijn eerste single in 1984. "Mam is verkeerd" is een succes. Het volgende jaar vrijgegeven "Libertine", waarin wordt aangekondigd dat de eerste album: "As De Lune". Het publiek valt onder de betovering van deze jonge vrouw half engel-half-demon en het tweede album "zijn als ik" verkocht miljoen achthonderdduizend exemplaren en leverden hem een Victoire de la Musique. Mylène Farmer is de ster van het Franse chanson en de hand te voldoen aan zijn publiek tijdens een lange tocht die wordt gewonnen een live album. Mylène passeren van de mijlpaal van 90 jaar verlaten van zijn derde album, die nog eens bijna twee miljoen exemplaren. In 1994, het duo Farmer-Boutonnat weten zijn eerste mislukking met de film "Giorgino" en Mylène is sterk beïnvloed door deze disavowal van het publiek. Ze is terug in 1995 met "Anamorphosée", een rock-album meer dan de vorige en Mylène opnieuw. De tournee die volgt is fenomenaal en het album 'Live At Bercy "kapot geslagen het record omzet voor een live album. In 1999 werd het album "Innamoramento" is als een soort terugkeer naar de bronnen, een album meer introvert dan de vorige, waarin we Mylène boek zware teksten op muziek componeert ze voor een derde. De tournee die volgt, om te laten zien echte Amerikaanse, en het album wordt beloond door het publiek en professionals op de NRJ Music Awards. In twintig jaar van loopbaan en uiteindelijk heel weinig album, Mylène Farmer heeft weten te veroveren en behouden van een publiek dat geeft hem een onmetelijke liefde en dit verhaal is nog niet voorbij. Mylène het einde van 2008 zijn zevende studio-album ( "punt van hechting") prelude op een uitgebreide tournee die zal plaatsvinden in 2009. Een ander succesverhaal in perspectief.

Mylène Farmer Biographie auf Deutsch - Mylène Farmer Biography in English - Mylène Farmer Biografía en español - Mylène Farmer Biografia in italiano - Mylène Farmer Biographie en Français - Mylène Farmer Greek Biography - Mylène Farmer Biografie in het Nederlands - Mylène Farmer Biografia em Português - Mylène Farmer Biografia w jezyku polskim - Mylène Farmer Biography in Russian