Lara Fabian

Lara Fabian of zijn echte naam Crokaert Lara werd geboren op 09 janvier1970 in Brussel, België. Momenteel woont ze in Montreal.
Na haar geboorte in België, zal gaan voor de eerste zes jaar met zijn grootouders in Sicilië (Italië). Dan zal ze terugkeren naar zijn geboorteland België, waar ze begint haar loopbaan. Van de 14 jaar was ze al presteren in kleine zalen in België met haar vader, die is een gitarist, en zij niet stoppen met hem uit voortgezette zijn muzikale studies aan het conservatorium.
Zijn internationale carrière begon in 1988 op het Eurovisiesongfestival, waar ze klaar vierde die geeft hem de gelegenheid te verkopen 600.000 45 ronden van "Believe".
Daarna besloot ze om zich te vestigen in Quebec, waar ze was de bevordering van zijn 45 tour "Ee weet." Zijn eerste album "Lara Fabian" is een groot succes. Eerste tour in Quebec in 1992, het publiek is gefascineerd door deze stemming. In het najaar van 1993 Lara vindt plaats op verschillende festivals waar zij verkregen een succes in de winter Francophonie in Montreal en waar hij zijn eerste gouden plaat voor zijn album. Daarna, in 1994, na 3 weken van het nieuwe album "Carpe Diem" wordt goud.
In 1997 is het nieuwe album "Puur" is een groot succes in Europa en in Quebec met meer dan een en een half miljoen exemplaren verkocht. Sindsdien is Lara vergadert met succes van elke nieuwe album opnamen afwisselend in het Engels en het Frans, het album "9" kwam uit in het begin van 2005 zal delight fans Francophones.

Lara Fabian Biographie auf Deutsch - Lara Fabian Biography in English - Lara Fabian Biografía en español - Lara Fabian Biografia in italiano - Lara Fabian Biographie en Français - Lara Fabian Greek Biography - Lara Fabian Biografie in het Nederlands - Lara Fabian Biografia em Português - Lara Fabian Biografia w jezyku polskim - Lara Fabian Biography in Russian