Linda Evangelista

Linda Evangelista werd geboren op 10 mei 1965 in St Catherines in Canada. Het is afkomstig uit een bescheiden familie van Italiaanse afkomst. Op 15, ze is een wedstrijd van missen in de Niagara regio. Het maakt niet winnen, maar wordt gekenmerkt door een recruiter voor de Elite modellenbureau. Het neemt de studie na de middelbare school en ging naar New York in 1984, waar ze begonnen voor de Elite. Ze werkt hard voor meerdere jaren, aangezien het zal zijn eerste cover voor Vogue drie jaar later. In datzelfde jaar trouwde ze haar eerste echtgenoot Gerald Marie.
In een zeer korte tijd wordt het een zeer Linda dummy hand op de plaats van hem te zeggen: "Ik werd steeds groter is dan het product die ik zou moeten presenteren". Het is waar dat ze loon ontvangt tijdens vergaderingen pauzes zijn astronomisch zijn.
Het Gerald echtscheiding in 1993 en verbleef enige tijd met Kyle Mac Lachlan vóór de vergadering Fabien Barthez in 1998. Ze stopte haar carrière het modelleren van een jaar eerder, maar de passie is sterker dan welke sinds kort nadat zij onder vuur camera's. In de vroege 2000s, Linda trouwt met een Amerikaanse architect, hebben ze een zoon samen (Augustine James) die geboren werd in oktober 2006. Maar de nieuwe moeder belooft om terug te keren snel na de geboorte van haar kind.

Linda Evangelista Biographie auf Deutsch - Linda Evangelista Biography in English - Linda Evangelista Biografía en español - Linda Evangelista Biografia in italiano - Linda Evangelista Biographie en Français - Linda Evangelista Greek Biography - Linda Evangelista Biografie in het Nederlands - Linda Evangelista Biografia em Português - Linda Evangelista Biografia w jezyku polskim - Linda Evangelista Biography in Russian