Evanescence

Evanescence, American rock band uit Arkansas, werd geboren te voldoen aan Amy Lee en Ben Moody in een kamp in het midden van de jaren'90. Binnenkort een groep gevormd rond de twee oprichters en ze een demo die trok de lokale radio.
Aangemoedigd door het succes is, de groep kiest een naam, Evanescence, en geregistreerd zijn eerste maxi, die niet voldoen aan het gewenste succes. Maar hun geloof is sterker dan alles en ze hun eerste album "Oorsprong" in 2000. Dit album hen in staat stelt om een naam en wordt opgemerkt door de beroepsgroep. In 2003 is de single "Bring Me To Life" is een onderdeel van de soundtrack van de film 'Daredevil'. De groep verwierf wereldwijde faam, werd zijn tweede album "Fallen" en begonnen aan een wereldtournee. Het was tijdens deze tocht dat Ben Moody besluit te verlaten de groep. Hij wordt vervangen door Terry Balsamo. Na drie lange jaren van stilte Evanescence rendement eind 2006 met de lang verwachte album "The Open Door", succes zal komen omdat de groep, in dertien titels, heeft blijk gegeven van een nieuwe ontwikkeling in zijn muziek en de teksten zijn altijd zo mooi met een speciale vermelding voor de titels "Lacrymosa" en "Cloud Nine".

Evanescence Biographie auf Deutsch - Evanescence Biography in English - Evanescence Biografía en español - Evanescence Biografia in italiano - Evanescence Biographie en Français - Evanescence Greek Biography - Evanescence Biografie in het Nederlands - Evanescence Biografia em Português - Evanescence Biografia w jezyku polskim - Evanescence Biography in Russian