Sofia Essaidi

Essaidi Sofia werd geboren op 6 augustus 1984 in Casablanca, een Marokkaanse vader en een Franse moeder. Ze bleef in Marokko tot de leeftijd van 18. Zodra zijn bakje in de hand, ze steekt de straat te bereiken Parijs, waar ze studeerde economie. Zijn eerste passie is lang bleef de dans, ze ook studeerde piano voor 5 jaar, en percussie. De trigger voor het lied had plaatsgevonden minder dan drie jaar.
Caroline Christi, de zingende onderwijzer van Sofia in Casablanca, zei hierover: "Aanvankelijk zong ze voor haar. Toen ging ze naar mijn Natuurlijk, we hebben gewerkt en ontwikkelde de verfijning van de stem. Ze had de snelheid en nauwkeurigheid. De eerst door dans, en de tweede omdat zij heeft gepost in piano spelen. Wat wel zeker is dat na de eerste einde van het jaar laten zien dat we georganiseerd op school, ze zei dat ze werd gemaakt voor dat ze hield van het podium in vrijheid te stellen ... ".
Zijn goed getemperd, autoritair, soms opstandig of boos niet belet om naar te luisteren en genereus. Vastbesloten en volhardend, ze voortdurend probeert te verbeteren. Dat is niet genoeg om te winnen in Star Academy 3, maar een glansrijke carrière licht op groen voor Sofia Essaidi. Na een paar singles, Sofia zijn eerste album ( "Mijn Cabaret") in augustus 2005. In 2008 zong ze op het album van de musical "Cleopatra", die Sofia zal het voornaamste uitvoerder op het podium vanaf januari 2009.

Sofia Essaïdi Biographie auf Deutsch - Sofia Essaïdi Biography in English - Sofia Essaïdi Biografía en español - Sofia Essaïdi Biografia in italiano - Sofia Essaïdi Biographie en Français - Sofia Essaïdi Greek Biography - Sofia Essaïdi Biografie in het Nederlands - Sofia Essaïdi Biografia em Português - Sofia Essaïdi Biografia w jezyku polskim - Sofia Essaïdi Biography in Russian